Cine este parapsihologul din apropierea lui Basescu ?

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 09:55
12894 citiri
Cine este parapsihologul din apropierea lui Basescu ?
Foto: Realitatea TV

Jurnalistii l-au identificat pe parapsihologul acuzat de Mircea Geoana ca l-ar fi "atacat energetic" in timpul dezbaterilor electorale. Este vorba despre Aliodor Manolea, psiholog, specialist in Psihoenergetica, Biosinergetica si programare neurolingvistica, zarit deseori in apropierea lui Traian Basescu.

Conform Realitatea.net, Manolea l-a insotit pe candidatul la presedintie Traian Basescu atat la dezbaterile electorale cu Mircea Geoana cat si la cele doua interventii din campania electorala de la Realitatea TV si Realitatea FM.

Aliodor Manolea a fost zarit langa Basescu si in seara victoriei, pe treptele din Modrogan.

Si sotia acestuia, Doina Elena Manolea, este bioenergoterapeut, cei doi avand mai multe carti publicate impreuna pe aceasta tema, printre care "Perceptii extrasenzoriale - Manual pentru dobandirea si dezvoltarea simturilor subtile" sau "Aura energetica, manual pentru detectarea si decodificarea aurei energetice a fiintei umane".

Consilierul prezidential Peter Eckstein Kovacs a declarat la Realitatea TV ca acuzatiile liderului PSD sunt bizare si acopera de ridicol institutia Senatului. "Pai vine seful Senatului din alta tara si spune despre Geoana: 'Asta e cu paranormalii'. In rest, sunt echipe de fotbal africane care angajeaza vrajitori(...) Nu exista oameni cu asemenea pregatire. Nu este nimeni in Cotroceni... cu asa ceva", a declarat acesta.

Scandalul "flacara violet" a fost declansat de seful de campanie al lui Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, dupa pierderea alegerilor prezindentiale. Acuzatiile la adresa lui Traian Basescu, care ar fi castigat aceste alegeri cu ajutorul "fortei violete" si "atacurilor energetice", au fost readuse in atentia publica in urma cu cateva zile de familia Mircea si Mihaela Geoana, care au sustinut aceasta teorie pe posturile de televiziune.

Ipoteza senzationala a fost imediat preluata de agentia Associated Press iar prin intermediul acesteia a facut inconjurul lumii, din Canada pana in India, fiind pusa, in majoritatea cazurilor, sub semnul intrebarii si la categoria "stiri ciudate".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#Aliodor Manolea, #flacara violet, #parapsiholog Basescu, #Geoana Basescu atac energetic , #Mircea Basescu