Geoana ataca familia Basescu si-l apara pe Becali (Video)

Luni, 06 Aprilie 2009, ora 13:53
4843 citiri
Geoana ataca familia Basescu si-l apara pe Becali (Video)

Mircea Geoana solicita DNA in mod oficial sa se autosesizeze in cazul "celor 30 de hectare obtinute de Mircea Basescu" si a "milionului de euro" pe care l-a avut la dispozitie Ioana Basescu.

"Solicitam raspuns oficial de la Parchetul general de ce domnul Costel Iancu, membru PD-L, cu acte antisociale grave este judecat in stare de libertate si domnul Becali este judecat in stare de arest? Atunci cand justitia aplica legea sa o aplice cu egala masura si pentru apropiatii presedintelui si pentru ceilalti", a declarat, luni, liderul PSD, Mircea Geoana.

"In ultimele zile asistam la distragerea atentiei de la probleme importante, care il vizeaza pe presedinte. Directia Nationala Anticoruptie ar trebui sa se autosesiseze in legatura cu cele 30 de hectare pe care le are Mircea Basescu", a mai precizat liderul social-democratilor.

Mircea Geoana cere declansarea acelorasi proceduri si in privinta milionului de euro pe care l-a platit Ioana Basescu pe apartamentul de lux pe care l-a cumparat in complexul rezidential construit de Puiu Popovici.

"Atunci cand justitia aplica legea sa o aplice cu egala masura si pentru apropiatii presedintelui si pentru ceilalti si sa nu creeze aceasta stare de teroare in Romania", a mai precizat liderul PSD.

Listele cu candidatii PSD, depuse marti la BEC

Mircea Geoana a precizat ca la sedinta Biroului Permanent al PSD s-a discutat despre rectificarea de buget care urmeaza sa fie aplicata in aceasta saptamana, cauzata de imprumutul de la FMI.

"Rectificarea bugetara are nevoie de atentie mai mare si de o dezbatere publica mai transparenta", a mai declarat presedintele Senatului.

Mircea Geoana a declarat ca PSD va depune marti, la Biroul Electoral Central, listele cu candidatii pentru europarlamentare. Membrii PSD au discutat luni si despre necesitatea adoptarii codurilor civile si penale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
EXCLUSIV. Cum s-au împotmolit negocierile dintre Mititelu și Gigi Becali pentru Bauza
Gigi Becali a anunțat că își face echipă pentru grupele cupelor europene fiind sigur că va câștiga campionatul în acest sezon. Mai mult, patronul FCSB a anunțat nume importante care...
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Ce legături a avut Doru Viorel Ursu cu fotbalul și cu Gigi Becali: ”Eu sunt slugă credincioasă. Ce zice, aia fac!”
Cu profundă tristețe, familia lui Doru Viorel Ursu a anunțat trecerea la cele veșnice a fostului politician care a activat mult timp în domeniul justiției, ca avocat, judecător și procuror,...
#Mircea Geoana, #Gigi Becali, #Traian Basescu, #Mircea Basescu, #Ioana Basescu , #Mircea Basescu