Marian Oprisan crede ca PSD trebuie sa uite ura fata de Traian Basescu

Marti, 26 Ianuarie 2010, ora 20:01
2497 citiri
Marian Oprisan crede ca PSD trebuie sa uite ura fata de Traian Basescu

Ca sa pleci cu un partid mai departe trebuie sa spui adevarul si sa cladesti principiile unei echipe, nu sa mergi pe marea sforariile si smecheriile pe care le promoveaza Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc, este convingerea pe care o sustine presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a declarat marti pentru Ziare.com ca PSD va fi cu adevarat reformat in momentul in care nu se vor mai repeta greselile mari din ultimii cinci ani.

"Ca sa pleci cu un partid mai departe trebuie sa spui adevarul si sa asiguri un Congres corect. De asemenea, nu trebuie sa se mai repete greselile ultimilor cinci ani", a spus acesta.

Marian Oprisan reitereaza ideea ca una dintre cele mai mari greseli facute de partidul sau a fost suspendarea presedintelui Traian Basescu.

"Cea mai mare greseala a PSD a fost suspendarea presedintelui. A doua a fost iesirea de la guvernare doar pentru pielea unui singur om care si-a dorit neaparat sa devina presedintele Romaniei. Eu pe 6 decembrie am venit la sediul din Kiseleff manat de entuziasmul proiectului comun. O a treia greseala a PSD a fost sadirea in permanenta in actiunea politica a urii fata de seful statului", a mai declarat pentru Ziare.com presedintele Consiliului Judetean Vrancea.

Marian Oprisan sustine ca social democratii trebuia sa se concentreze pe aplicarea de actiuni politice in folosul populatiei, nu sa se axeze doar pe ura impotriva sefului statului.

"Nu conteaza cine este seful statului, de aceea a fost o greseala destul de mare ca in actiunea ta ca partid sa te concentrezi doar pe ura impotriva acestuia. Este o abordare defectuoasa", a mai spus acesta.

In legatura cu acuzatiile care i le-a adus Viorel Hrebenciuc marti seara ca este mana lunga a PSD la Cotroceni si pupila lui Miron Mitrea, Marian Oprisan a precizat ca este noua o strategie a tandemului Geoana - Hrebenciuc.

"In ultimul timp, se propaga in partid un curent de catre Geoana si Hrebenciuc care spune ca daca nu ai idei ca ale lor inseamna ca esti aliatul lui Basescu. Cine este de acord cu ei si le "pupa mana" sunt pesedisti adevarati. Eu nu am cum sa fiu pupila lui Miron Mitrea. Eu am intrat in PSD pe 8 februarie 1990, iar el in 1995 cand eu eram deja presedintele Consiliului Judetean Vrancea", a mai completat Oprisan pentru Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Marian Oprisan reformare PSD, #greseli PSD iesire guvernare , #Mircea Basescu