Geoana: Filmuletul este o facatura de campanie (Video)

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 14:57
4566 citiri
Geoana: Filmuletul este o facatura de campanie (Video)

Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat luni ca filmuletul, care il are drept protagonist, este o facatura de campanie si arata ca Traian Basescu se pregateste pentru repetarea turului doi al alegerilor prezidentiale.

"E o facatura de campanie si cred ca Basescu se pregateste de repetarea turului doi", a declarat Mircea Geoana.

Liderul PSD a mai spus luni ca social-democratii cer infiintarea unei comisii parlamentare exceptionale, care sa dispuna de resursele necesare si buget, care sa verifice daca alegerile prezidentiale au fost furate sau nu.

In acelasi timp, liderul social democrat a declarat ca formula ideala pentru Guvenare sustinuta de pesedisti este majoritatea parlamentara care a sustinut proiectul Klaus Iohannis, nu majoritatea cu parlamentari furati pe care o propune PD-L.

"Probele pe care le-am depus vor avea consecintele p ecare le asteptam din partea Curtii. In acelasi timp doresc sa va comunic ca Biroul Permanent National va cere plenului Parlamentului constituirea unei comisii exceptionale, inarmata cu resursele si bugetul necesar ca sa aflam rapid adevarul. Aceste alegeri nu pot sa decurga ca mandatul viitorului presedinte sa decurga sub acesta auspiciu sever. Aflarea adevarului reprezinta un lucru obligatoriu pentru orice democratie", a declarat presedintele Senatului.

Mircea Geoana a reiterat ideea ca formula majoritatii propusa de liderii PD-L formata din bucatele si parlamentari furati de ici de colo este cea mai proasta pentru Romania.

"Prezenta delegatiei FMI va necesita o majoritate mai consistenta nu o pseudo majoritate cu unu - doi parlamentari de stransura. Formula propusa de PD-L este reteta dezastrului economic si social al Romaniei si eu descurajez asta", a mai declarat acesta.

Mircea Geoana a declarat ca in cursul acestei saptamana va reuni birourile permanente ale Parlamentului ca sa constate validarea referendumului.

"Vom convoca birourile permanente pentru validarea referendumului si de asemenea vom pune in functiune procedurile de modificare a Constitutiei. Vom propune spre dezbatere publica tipul de republica pe care ni-l propunem pentru inceputul sec. XXI", a mai declarat presedintele Senatului.

Mircea Geoana si-a exprimat speranta ca in ciuda rezultatului renumararii voturilor nule, care nu il dau drept castigator, CCR le va permite sa verifice CNP-urile care au fost falsificate la alegeri.

"Este interesul lui Basescu si al meu sa se facealumina in acest subiect. Cred ca CCR va permite o verificare care nu dureaza mult si nu afecteaza mandatul prezidential in derulare. Este mai sanatos pentru noi. Sunt increzator ca acest lucru va fi facut deoarece avem de corectat in aceasta tara un mod de a face campanie si de a castiga alegeri", a mai spus Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mircea Geoana filmulet mita, #Mircea Geoana facatura campanie , #Mircea Geoana