Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Geoana: Si votanti de-ai lui Basescu ma vor vota

Vineri, 27 Noiembrie 2009, ora 20:33
3826 citiri
Geoana: Si votanti de-ai lui Basescu ma vor vota
Foto: Antena 3

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei, Mircea Geoana, a declarat vineri seara ca este convins ca in afara de social-democrati, liberali, udmr-isti, png-isti sau alti oameni care il sustin, va primi voturi si din partea oamenilor care l-au sustinut pe Traian Basescu, pentru ca acestia isi doresc o viata mai buna.

"Nimeni nu are modelul absolut. Ca presedinte voi intinde o mana de respect si o mana de colaborare cu toti profesionistii din aceasa tara. Voi respecta valoarea si talentul, pe toti romanii, in special pe cei care nu ne voteaza. Si sunt convins ca in afara de social-democrati, liberali, udmr-isti (...) ma vor vota si votanti de-ai lui Basescu, pentru ca si ei doresc o viata mai buna, simt nevoia de un nou inceput", a spus Geoana la Brasov.

In cadrul aceleiasi declaratii, liderul PSD a confirmat ceea ce a spus pana acum Crin Antonescu, si anume ca intre ei nu au existat discutii despre impartirea puterii si ca nu vor avea asemenea discutii pana in momentul in care nu vor discuta cu Klaus Iohannis, primarul Sibiului propus pentru functia de premier. Geoana a mentionat ca in 10 minute de discutii, atat el, cat si Antonesc au realizat ca nu mai este loc de orgolii. In acelasi timp, liderul PSD spune ca se bucura ca are alaturi de el un "lider politic deosebit", un "om care a inteles cum se face politica".

"Acest model social liberal este modelul potrivit pentru Romania. Acesta este echilibrul, aceasta este calea, aceasta este solutia", a mai spus Geoana despre acordul cu PNL.

Geoana, care spune despre sine ca este un om de stanga modern, a mai spus ca taxele nu vor creste in 2010 si ca nu se vor atinge de cota unica.

"Incredere, dragi romani", a continuat Mirgea Geoana, care a mentionat ca vor instala Guvernul Iohannis pana de Craciun. "Dupa 6 decembrie ca presedinte, vom instala un Guvern Iohannis pana de Craciun. Ne vom bate pentru locuri de munca, agricultura".

Mircea Geoana a spus ca Romania se afla pe ultimele locuri in Europa in privinta increderii economice, tocmai pentru ca "nu mai are nimeni incredere in noi".

"Proiectul meu de presedinte este un proiect de recladire a increderii romanilor despre tara noatra, despre bunicii nostrii, despre copiii nostri. Avem obligatia de a trai intr-o Romanie demna", a mai spus candidatul PSD pentru scaunul de la Cotroceni.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mircea Geoana alegeri prezidentiale, #Geoana alegeri prezidentiale 2009, #Geoana Antonescu campanie electorala, #alegeri prezidentiale 2009, #alegeri prezidentiale Romania , #Mircea Geoana