PSD sustine motiunea PNL, dar o modifica putin

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 14:41
1610 citiri
PSD sustine motiunea PNL, dar o modifica putin

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat marti ca PSD va sustine motiune de cenzura propusa de PNL si UDMR, insa specialistii social-democrati vor face unele mici modificari in cursul acestei zile, ca sa fie in deplin acord.

"Sper sa fie depusa azi (marti n.red.) motiunea de cenzura propusa de PNL si UDMR. Maine (miercuri) am convocat biroul permanent al Senatului ca sa discutam. In acest moment avem in studiu textul propus de liberali, dar sunt elemente pe care le putem comenta si specialistii nostri lucreaza la asta pana miercuri", a declarat Geoana.

Liderul PSD a declarat ca regimul Boc si Basescu este muribund, drept urmare trebuie trimis acasa.

"Legea Pensiilor trebuie dezbatuta cu calm si cu seriozitate. Daca lectia asumarii celor trei pachete de legi nu reprezinta nimic pentru Traian Basescu si Emil Boc, este pacat. Nu vrem sa adunam pensionarii Romaniei intr-un protest similar cu cel al bugetarilor. Sustinem ideea legii unice a pensionarilor, dar ea trebuie dezbatuta in Parlamentul Romaniei.

Sa propuna o varsta de pensie de 65 de ani atunci cand vor asigura romanilor calitatea vietii din Occident. Sa mearga in Romania si sa discute cu femeile care din lipsa de resurse nu sunt intr-o situatie fericita", a declarat social-democratul.

Mircea Geoana sustine ca Emil Boc si Traian Basescu persista in greseala si nu mai accepta acest tip de batjocura.

Guvernul a decis, marti, in cadrul unei sedinte speciale, sa isi asume raspunderea in fata Parlamentului pe proiectul de Lege privind sistemul social de pensii.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#PSD sustine motiunea PNL, #PSD respinge asumarea guvernului, #asumare guvern legea pensiilor , #Mircea Geoana