Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Remus Cernea va vota in turul doi pentru Mircea Geoana

Sambata, 28 Noiembrie 2009, ora 12:55
5590 citiri
Remus Cernea va vota in turul doi pentru Mircea Geoana
Foto: remuscerne.ro

Presedintele executiv al Partidului Verde, Remus Cernea, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca in turul II al alegerilor prezidentiale va vota impotriva lui Traian Basescu, pentru ca este important sa existe un cost politic impotriva numeroaselor derapaje ale sefului statului.

"Cred ca un vot impotriva lui Traian Basescu e un vot responsabil. Cred ca Traian Basescu trebuie sa suporte rigorile legii", a spus candidatul la presedintie Remus Cernea, care a obtinut 0,62% din voturile exprimate de alegatori in primul tur de scrutin din 22 noiembrie.

Cernea a criticat totodata reactia presedintelui la difuzarea imaginilor filmate in care loveste un copil, afirmand ca presedintele s-a eschivat din nou in mod las, spunand ca nu-si aminteste de incident.

"Este extrem de grav ca a declarat ca trebuie vazut daca nu cumva acel copil a injurat sau i-a vorbit urat femeii care apare in film. In acest mod, Traian Basescu, care s-a distins prin numeroase gesturi de agresiune psihica si fizica, legtimeaza violenta fata de un copil. In orice stat civilizat sunt pedepse, iar dlui Basescu ar trebui sa i se aplice acum legislatia romaneasca existenta privind violenta asupra minorilor", a mai spus Cernea.

Tot in conferinta de sambata, Remus Cernea si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare ce vor fi organizate in Colegiul 1 din Sectorul 1 pentru un post de deputat, in locul ramas vacant dupa alegerea liberalului Bogdan Olteanu ca viceguvernator al BNR.

'Voi candida, pentru ca speranta mea e ca acest capital de simpatie castigat la alegerile prezidentiale va fi atuul nostru principal. Este o sansa reala ca Partidul Verde sa devina un partid parlamentar', a subliniat presedintele executiv al Verzilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Remus Cernea prezidentiale, #Cernea sustinere turul doi, #alegeri 2009, #alegeri prezidentiale 2009, #Geoana Basescu alegeri , #Mircea Geoana
Comentarii
Poza T. basilic
T. basilic
rank 5
Asa, Cernea, se iese din rolul de rebel, de anti-sistem, de cavaleri al... nostimei figuri,