Slipul lui Stolojan, tunica lui Basescu si treningul lui Geoana

Autor:
Duminica, 31 August 2008, ora 13:35
4631 citiri
Slipul lui Stolojan, tunica lui Basescu si treningul lui Geoana

Dupa surpriza pe care ne-a facut-o in urma cu cateva zile Theodor Stolojan, care a vorbit in slip despre faptul ca vrea postul de premier, nu putem sa nu ne aducem aminte si de alte momente in care nume mari ale politicii au fost prinse in off-side vestimentar. Astfel, rememoram tunica lui Traian Basescu si treningul lui Mircea Geoana.

Striperul Stolojan

Mai multi politicieni au criticat prestatia lui Theodor Stolojan care a suistinut vineri o conferinta de presa, la mare, pe marginea unei piscine, intr-o tinuta foarte lejera.

Daniela Buruiana l-a numit pe Stolojan "striper". Deputata crede ca vicepresedintele PNL s-a facut de ras aparand "in chiloti" la conferinta de presa de vineri. De asemenea, PD-L a pierdut din imagine si nu va putea repara usor gafa vestimentara, crede Buruaina.

Madalin Voicu spune ca desemnarea lui Stolojan ca viitor premier este nefericita, fie ca acesta este imbracat sau "in pielea goala", nefiind priceput ca prim-ministru.

Lavinia Sandru i-a luat, ironic, apararea lui Stolojan: el este "disciplinat - s-a retras cand i-a cerut Basescu". Daca ar fi desemnat premier, ar putea claca cum a mai facut in 2004, spune Sandru. Liderul PIN este de parere ca sansa cea mai mare o va avea candidatul care "nu va avea o functie executiva, adica Mircea Geoana".

Treningul lui Geoana

Cel care a dus imbracamintea de la sedintele de partid pe culmile relaxarii este liderul PSD Mircea Geoana, care a fost surprins in trening. Drept scuza, potrivit Realitatea Tv, a invocat o sedinta prelungita de jogging, care nu i-a permis sa se schimbe.

Alt fan al treningului este presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care are grija sa acorde mare atentie imaginii sale.

Tariceanu, la trup si la suflet

De cateva luni, mai ales dupa succesul neasteptat al PNL de la locale, premierul Tariceanu a abordat un stil mai relaxat, in limbaj, comportament, dar si in vestimentatie.

Se vede astfel, ca de la angajarea celor doi consilieri - Tal Silberstein si Arthur Finkelstein - stilul lui Tariceanu s-a schimbat radical.

Dragostea de cai putere l-a dus sambata pe entuziastul motocicletelor la mare, unde s-a bucurat intr-o tinuta lejera de litoral si barci.

Tunica si tricoul prezidential

Nici seful statului nu scapa de ocazionalele greseli de vestimentatie. La taierea panglicii pentru autostrada Dunarea, intr-o atmosfera vizibil relaxata, Traian Basescu a socializat cu o multime de oameni de afaceri imbracat in pantaloni si tricou.

La inundatii remarca bine presedintele Basescu ca nu este bine sa fii imbracat in costum, dar la o intalnire cu oameni de afaceri poate este gresit.

Presedintele este gata oricand sa dea de pamant cu orice primar care a vrut sa fie "stylish" in vreme de jelanie, dar la dansul nu se aplica acelesi reguli.

Alte aparitii vestimentare "nonconformiste" ale lui Traian Basescu au fost pe sticla, unde s-a afisat in tunica si, calcand pe urmele lui Iliescu, in roba.

Elena Enache

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#slip, #trening, #Traian Basescu, #Mircea Geoana, #Theodor Stolojan, #Calin Popescu Tariceanu , #Mircea Geoana