Flutur ii cheama pe liberali la discutii in vederea formarii unui guvern PD-L-PNL

Vineri, 04 Decembrie 2009, ora 19:17
3296 citiri

Partidul Democrat-Liberal (PD-L) lanseaza o invitatie liberalilor de a se intalni duminica seara, dupa ora 21:00, la sediul din Modrogan, pentru formarea unui Guvern de dreapta, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur.

El a afirmat ca ultimele declaratii ale liderului PNL Crin Antonescu ar indica, parca, faptul ca acesta "si-ar fi cerut scuze ca obliga electoratul liberal sa voteze cu partidul lui Ion Iliescu".

"Il inteleg, pentru ca, dupa 20 de ani, un partid liberal este obligat sa-i faca campanie partidului lui Ion Iliescu", a spus Flutur.

El a afirmat ca, la dezbaterea de joi seara de la Palatul Parlamentului, s-a vazut de ce Mircea Geoana "a fugit" de confruntarile cu ceilalti candidati.

"Nici casa de filme trucate a lui Dinu Patriciu, nici guvernul de la Grivco, nici terapia politica de la vila lui Vantu nu i-au fost de folos. Mircea Geoana pierde", a sustinut vicepresedintele PD-L.

Liderul democrat-liberal a mai afirmat ca, dupa turul I de scrutin cand proiectul politic al lui Traian Basescu a iesit castigator cu 88% din voturile celor care s-au exprimat la referendumul pentru reformarea Parlamentului, PD-L asteapta ca in turul al doilea, populatia sa valideze candidatul Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#guvern PDL PNL, #Gheorghe Flutur, #alianta liberali , #PDL
Comentarii
Poza gabi007
gabi007
rank 4
Va milogiti degeaba sclavi portocalii. Daca va castiga basescu alegerile, veti face guvern tot cu psd, adica cei cu care ati mai guvernat si pe care, acum, ii acuzati ca sunt comunisti. Nu putem face guvern de dreapta cu voi. Voi NU SUNTETI DE DREAPTA!
Poza james
james
rank 4