Presedintele din Luna si partidul din stele (Opinii)

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 17:56
4378 citiri
Presedintele din Luna si partidul din stele (Opinii)

Cine, domnule presedinte, daca nu dumneavoastra, a facut din lista lunga propusa pentru functii de ministri o lista mai scurta, si pe urma una nominalizabila, pentru ca in final sa iscaleasca instalari in guvernele Boc?

Cine a bagat strambe la fiecare nume care nu saruta inelul doamnei Udrea suficient de viguros, cum se numeste persoana care a decis care activist face cariera politica si care nefericit pleaca la coada vacii?

De cine asculta actualul primar al Clujului, prin urmare daca-i cerea sa le impuna celor pusi acum la stalpul infamiei mai putine afaceri in interes personal, omul se executa?

Programul scurt de delimitare, desi executat cu maiestrie, este tardiv. Nemaivorbind de potentialul de dezordine fatala la stomacul si-asa deranjat al PDL!

Caci daca domnul Traian Basescu ne comunica un adevar tulburator, si anume ca a fost plecat o buna perioada pe Luna, iar in absenta sa, cei pe care i-a lansat pe orbita si-au schimbat traiectoria, cine sa aiba suficienta memorie incat sa-l contrazica?

In fine, politicienii care nu au in fisa postului ipocrizia sunt sortiti pieirii, as fi absurd sa ma leg de asta cu patima. Ma leg, insa, de altceva, si anume de PDL. Caci cu multe dintre amaraciunile exprimate de presedinte aseara la Robert Turcescu sunt de acord.

Partidul pe care l-a crescut si l-a uns la guvernare dupa ce l-a smuls fara clipire din mainile lui Petre Roman (si bine a facut) a devenit un bulgare de clei. Este prea putin spus ca nu-si gaseste busola. PDL isi face somnul de frumusete convins ca peste patru ani, la ivirea zorilor, va descoperi ca membrii Guvernului Ponta si-au varat cosoarele in burta, iar romanii vin in genunchi cerand intoarcerea Robertei Anastase.

Nu, domnule Vasile Blaga! Aici, seful statului are dreptate. Incremenirea in asteptarea erodarii este o greseala de incepatori!

USL isi va pierde fara indoiala larga sustinere populara, caci pe langa faptul ca are in fata un an economic crunt, are ministri suspecti, cu dosare penale sau dosare penale in devenire.

Dar incet romanii trebuie sa perceapa PDL ca pe alternativa, iar maniera constructiva de a face opozitie este o imbecilitate. "Voturile nu vin la tine", a spus Traian Basescu, si daca au o farama de creier, liderii PDL vor accepta ca au mult de munca.

Inca ceva cu care sunt de acord: partidul are un potential uman consistent, caci exista tineri (dar nu Elena Udrea) pregatiti sa creasca, daca li se da voie. Sunt patru ani de teren viran in care PDL poate sadi semintele revenirii in forta.

Dar numai cu o alta fata. Nu vopsita, nu injectata cu botox. Adevarata, inimoasa si cu privirea limpede. Si mai putin flamanda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Basescu atac PDL, #Basescu PDL FSN, #Basescu Udrea Blaga , #PDL