Sever Voinescu, despre criticile lui Radu F. Alexandru: E un demers personal

Marti, 28 Iunie 2011, ora 16:34
1730 citiri
Sever Voinescu, despre criticile lui Radu F. Alexandru: E un demers personal
Foto: Arhiva

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, nu a vrut sa comenteze critica lui Radu F. Alexandru, cu privire la declaratiile lui Traian Basescu despre rege, pe care senatorul le-a catalogat drept incalificabile si impardonabile, precizand ca este un demers personal.

"Este vorba de un demers personal. In PDL exista si a existat intotdeuna libertatea de exprimare a opiniilor personale. Fiind vorba de un demers personal, nu comentez", a declarat Sever Voinescu pentru Ziare.com.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru si-a exprimat marti, intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, dezaprobarea fata de declaratiile facute de seful statului la adresa regelui Mihai.

Senator PDL, despre declaratiile lui Basescu despre rege: Incalificabile si impardonabile

Senatorul explica si de ce i-a luat aproape o saptamana sa reactioneze - a sperat ca Traian Basescu va indrepta erorile facute.

"Am simtit nevoia imperioasa sa va scriu in clipa in care am auzit declaratiile pe care le-ati dat pe postul B1, in emisiunea din 22.06.2011. Nu am facut-o; pe de o parte, de teama de a nu ma pronunta prea abrupt sub socul emotional al comentariilor pe care ati gasit cu cale sa le faceti - pe de alta parte, cu speranta prosteasca ca veti gasi de cuviinta, intr-o proxima ocazie, sa corectati ceva din gravele erori de care consider ca v-ati facut vinovat.

Discursul tinut in fata Parlamentului ar fi fost cu siguranta cadrul cel mai potrivit sa indreptati ce se mai putea indrepta. Nu v-ati dovedit capabil de un asemenea gest. In aceasta situatie, ma simt indreptatit si obligat sa declar public ca apreciez opiniile dumneavoastra despre Istoria moderna a Romaniei ca incalificabile si impardonabile, probe ale unei ignorante ce va descalifica. (Prefer sa vorbesc despre ignoranta pentru ca inca refuz sa va suspectez de rea-credinta, un pacat infinit mai periculos, cand cel in cauza ocupa cea mai inalta demnitate in Stat)", scrie Radu F. Alexandru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sever Voinescu PDL, #critica Traian Basescu , #PDL