Basescu da in judecata Antena3: Veti plati atat cat trebuie! (Video)

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 15:15
11202 citiri
Basescu da in judecata Antena3: Veti plati atat cat trebuie! (Video)
Foto: B1TV

Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca va da in judecata postul Antena3, care ar fi prezentat un document fals din care reiese ca el ar fi incasat bani in timpul regimului comunist de la fosta Securitate pentru raspandirea unor materiale de propaganda.

"Cui le distribuiam? Eu navigam atunci. Este un fals de tip Antena3 si Romania TV, care lupta cu disperare sa nu revin in viata politica.

Antena3 a prezentat un document absolut fals, eu navigam atunci. Cum credeti ca, la cat s-au controlat arhivele, nu se gasea acel document? O veste buna: Va dau in judecata si veti plati atat cat trebuie pentru un post care s-a obisnuit cu defaimare si minciuna", a declarat Traian Basescu miercuri, la plecarea de la sediul central al PMP.

Intrebat insistent de jurnalisti ce spune despre acuzatiile aduse de Antena3, Traian Basescu a mai adaugat: "Eu spun ca niciodata n-am primit bani de la Securitate".

"De cand pana cand platea Securitatea in dolari? Doar Gadea e platit in dolari, din banii de la Crescent furati de Voiculescu, nu eu!", a mai afirmat fostul presedinte.

Mai mult, Traian Basescu s-a intrebat de ce o fi aparut acest fals tocmai acum. "Daca era un document real, aparea cand s-au scotocit toate arhivele Securitatii in ceea ce ma priveste", a adaugat acesta, subliniind inca o data ca toata actiunea are ca scop discreditarea lui.

Jos Basescu ii costa scump: Mihai Gadea si Mircea Badea, amenda uriasa de la CNA

In ceea ce il priveste pe Silvian Ionescu, fostul sef al Garzii de Mediu care a lansat in ultima perioada acuzatii dure la adresa sa, Traian Basescu a declarat ca l-a cunoscut in 1993, la partid.

"Era vechi fesenist care trecuse la partidul domnului Roman (PD, condus de Petre Roman, n.red.). Pana in 1993 nu l-am vazut pe Silvian Ionescu la fata, alt element care ma face sa cred ca suntem in fata unei campanii de denigrare.

Dar asta se va plati in instanta, ca n-o mai las!", a declarat inca o data Traian Basescu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Basescu judecata Antena3, #Basescu bani Securitate, #Basescu Silvian Ionescu , #PMP