Basescu, despre ministrul Daea: Paiata aia, panarama aia care mananca branza pe unde apuca

Vineri, 07 Septembrie 2018, ora 19:27
14370 citiri
Basescu, despre ministrul Daea: Paiata aia, panarama aia care mananca branza pe unde apuca
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul onorific al PMP, Traian Basescu, a declarat vineri, la Neptun, ca "pesta porcina si mineriada organizata de stat cu institutiile statului din 10 august" trebuiau sanctionate printr-o motiune de cenzura, Opozitia "nevalorificand" cu rapiditate cele doua "elemente", la care se adauga "fisurile" din PSD, precizand totodata ca guvernantii vor incerca o "cumparare" a electoratului din mediul rural.

"Se pierde un moment foarte bun, cand parte din populatie ar sustine o astfel de actiune politica, o motiune prin care sa cada Guvernul Dancila. Nu spune nimeni ca o cadere a Guvernului Dancila inseamna altfel de guvern decat unul al actualei aliante. Asta ramane, e un element de negociere, dar Guvernul Dancila, care defileaza la pesta porcina cu paiata de la Agricultura, cu panarama aia care mananca branza pe unde apuca, este inadmisibil sa nu reactionezi la un asemenea guvern. Si mai este o realitate politica ce favorizeaza o motiune de cenzura, fisurile tot mai adanci din interiorul PSD-ului.

Ori Opozitia nu este de acord, cel putin pana in prezent sa valorifice acest moment extrem de bun, cu trei elemente pe care le vede oricine, pesta porcina, mineriada guvernamentala din 10 august si fisurile majore din interiorul PSD. Asteapta... se gandesc... pana Dragnea va da de zece ori valoarea unui porc pentru a-i linisti pe cei din mediul rural. Se pierde momentul. (...)

De asta a fost batalia pentru rectificarea bugetara. (...) Se va incerca o cumparare a electoratului din mediul rural", a spus Basescu, la Scoala de vara a Organizatiei de Tineret a PMP.

El a mentionat ca Opozitia trebuia sa valorifice rapid situatia existenta, printr-o motiune de cenzura scrisa pe scurt.

"Partidele din Opozitie trebuiau sa valorifice acest lucru, cu rapiditate, cu o motiune pe trei pagini, care sa nu ia o ora si jumatate la citit ca la ultima motiune, in care sa fie puse lucrurile punct cu punct in pagina, cu argumente", a spus Basescu.

Potrivit acestuia, "un PSD fara Opozitie este un partid lasat liber".

"Nicio solutie prin care stavilesti pofta de a acapara totul nu este o exagerare, pentru ca asta este PSD-ul. Un partid dezastruos pentru tara. Si apropo de acest lucru, un PSD care nu are Opozitie, este un PSD lasat liber. Netinut in chingi guvernul, netinut partidul sub presiune, nu inseamna decat introducerea in totalitate a liberului arbitru pe care PSD il practica in guvernare, guvernare si putere exercitata fara reguli", a declarat Traian Basescu.

Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
#Basescu Daea panarama, #Basescu Daea paiata , #PMP