Traian Basescu explica de ce are nevoie PMP de el

Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 14:17
3911 citiri
Traian Basescu explica de ce are nevoie PMP de el
Foto: Ziare.com

Fostul presedinte Traian Basescu, care participa la Congresul PMP de sambata, a explicat de ce are nevoie PMP de el si chiar clasa politica romaneasca.

"Sunt mandru ca am avut sansa continuitatii, bataliei clasei politice", a spus el, referindu-se la experienta sa politica de peste 10 ani.

Dupa ce a trecut in revista realizarile mandatelor sale, mentionand intrarea in NATO si UE, moment in care s-a emotionat pana la lacrimi, Traian Basescu a mentionat ca "a venit timpul schimbarii si in clasa politica".

Basescu, in lacrimi la Congresul PMP: Cel mai important moment din viata mea, ca om politic

"Poate va vine sa radeti ca unul dintre cei mai experimentati oameni politici zice a venit timpul schimbarii", a atras el atentia amuzat, in aplauzele celor peste 5.000 de oameni prezenti in public, la Sala Palatului.

Basescu, la Congresul PMP: Tot ce a fost de experimentat... am experimentat

Dintre lucurile pe care le-ar avea de facut, in postura de lider al PMP, partid care-si va schimba si numele, devenind Miscarea Populara, Traian Basescu a nominalizat aducerea institutiilor statului la nivelul poporului.

Congres PMP: Basescu povesteste ca a primit multe oferte sa fie doctor - LIVE

"E pacat sa plec cu experienta acumulata fara sa o impartasesc, sa o dau unora care vin dupa mine", a mai spus Traian Basescu, mentionand ca reintoarcerea in politica, la nivel inalt, a fost o decizie care nu a fost luata usor.

Fostul presedinte a mentionat ca cea mai mare provocare a fost sa-si convinga sotia si fiicele sa accepte revenirea sa pe scena politica. "Mi-a fost foarte greu sa le conving", a marturisit el, completand: "Daca am reusit sa fac romanii sa ma voteze de atatea ori, am reusit si cu sotia".

El a tinut sa mentioneze ca, in acest moment, nu mai vrea nimic pentru el: "Vreau sa conducem acest partid pentru continuarea a ceea ce a ramas nefacut".

"Asa cum spuneam la incheierea mandatului, am ingenuncheat sistemul, dar nu l-am infrant definitiv. Am o datorie de onoare, sa raman alaturi de un partid pana cand vechile structuri nu vor mai influenta viata sociala, economica si politica", a continuat el.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Traian Basescu sefie PMP, #Traian Basescu revenire politica, #Traian Basescu sotie fiice PMP , #PMP