Basescu ii raspunde lui Mihalache: Cand nu dormi la serviciu, spune-i lui Iohannis sa mai stea pe acasa

Luni, 04 Ianuarie 2016, ora 12:14
10268 citiri
Basescu ii raspunde lui Mihalache: Cand nu dormi la serviciu, spune-i lui Iohannis sa mai stea pe acasa
Foto: Arhiva Facebook/Traian Basescu

Traian Basescu i-a raspuns, luni, cu o serie de ironii, lui Dan Mihalache, dupa ce seful cancelariei prezidentiale a criticat iesirile publice ale fostului presedinte.

"Eu ma uit, eu cred, strict teoretic, cand ai fost doua mandate presedinte cred ca e bine sa mai stai si pe acasa. Ma ingrijoreaza si ma mira retorica pe care o dezvolta fostul presedinte in momentul de fata, pot sa inteleg calculele electorale dar retorica e una periculoasa pentru Romania", a declarat duminica seara, la Antena 3, Dan Mihalache, ironizand totodata si sondajele care arata ca Miscarea Populara e in crestere.

In replica, Traian Basescu i-a sugerat lui Mihalache sa ii faca recomandarea de a sta mai mult pe acasa presedintelui Iohannis.

"Draga Mihalache, inteleg ca, ieri seara, la televiziunea de casa a Cotrocenilor, Antena 3, in emisiunea jalnicului propagandist Radu Tudor, bine sustinut de unsurosul Chirieac, ai facut afirmatia, citez, 'in locul lui Basescu, m-as duce acasa'. Este parerea ta cu privire la un om care nu mai are responsabilitati in stat.

Totusi, in momentele in care nu dormi in timpul serviciului, n-ai putea sa-i faci recomandarea SA STEA MAI MULT ACASA sefului tau direct, domnul Iohannis, care este presedinte in functie? Ia mai gindeste-te putin, Mihalache", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Administratia prezidentiala anunta curatenia in politica: O sa vina maturoiul!

Mihalache anunta curatenia in politica: "O sa vina maturoiul"

Printre comentariile si declaratiile facute duminica seara, seful cancelariei prezidentiale a anuntat ca 2016 este anul in care se va face curatenie in politica si a avertizat ca daca "unii oameni vor persista in a se agata de anumite pozitii", atunci "o sa vina maturoiul".

"Asta e un proces intern pe care partidele trebuie sa-l gestioneze, fie ca e vorba de PNL fie ca e vorba de PSD, sa spunem asa, garniturile de lideri tin de fiecare partid in parte si de intelepciunea fiecarui partid in parte, si in ultima instanta si de intelepciunea oamenilor ca atare, caci daca unii oamenii vor persista in a se agata de anumite pozitii, repet, nu vorbesc strict de unii sau de altii, e o chestiune generala, eu cred ca o sa vina maturoiul si o sa-i mature populatia.

Se intampla lucrurile astea si oamenii judeca. Reactia emotionala dupa Colectiv a fost o aglomerare de nemultumiri din mai multe surse. E valabil pentru toata lumea, e valabil pentru cei care se gandesc ca-si vor face nu-stiu-ce constructii politice imaginare, e un sentiment al societatii romanesti pe care trebuie sa-l constientizam", a mai spus consilierul prezidential.

A.S.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Traian Basescu declaratii Dan Mihalache, #Basescu Mihalache replici atac , #presedinte Miscarea Populara