Cracea nu se stie exclus din MP: A venit in partid atras de personalitatea lui Basescu

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 16:54
1209 citiri
Cracea nu se stie exclus din MP: A venit in partid atras de personalitatea lui Basescu
Foto: Facebook/Marius Cracea

Presedintele interimar al organizatiei municipale a Miscarii Populare Giurgiu, Marius Cracea, a declarat sambata ca nu a primit nicio decizie scrisa privind excluderea din partid sau suspendarea din functie si a precizat ca isi desfasoara in continuare normal activitatea in MP.

"In timpul unei emisiuni televizate la un post national, Dinu (Ionel Dinu, presedintele organizatiei judetene a Miscarii Populare Giurgiu - n.red.) mi-a spus ca voi fi exclus din partid, dar la o jumatate de ora dupa aceea, in particular, mi-a spus ca a glumit.

Eu si ieri m-am intalnit cu acesta la partid si nu s-a vorbit nimic de excluderea sau suspendarea mea din functie si imi desfasor in continuare activitatea normal la partid. Eu am venit in acest partid atras de personalitatea lui Traian Basescu, nu vreau sa parasesc acest partid, sunt in continuare alaturi, dar mi se pare absurd ca un om care vorbeste despre iubire sa fie exclus dintr-un partid", a afirmat Marius Cracea (foto stanga).

El spune ca i se pare normal sa aiba libertate de exprimare si nu vrea sa plece la alt partid.

Aceasta declaratie a lui Marius Cracea a fost facuta in contextul in care in aceste zile s-a vorbit despre excluderea lui din partid sau suspendarea din functia de presedinte interimar al organizatiei municipale a Miscarii Populare Giurgiu, dupa ce a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca isi cauta iubita.

Liderul Miscarii Populare, Traian Basescu, a declarat sambata la Colegiul National al partidului ca trebuie facuta o evaluare a pregatirii organizatiilor pentru alegeri si a vorbit in acest context despre "lipsa de experienta a unor membri noi de partid".

El a spus ca, "dincolo de evaluare, trebuie sa existe discutii si despre modul cum se dau mesajele".

"In orice caz Cracea a dat niste mesaje extraordinare de la Giurgiu, dar ar fi bine sa se opreasca. Nu as vrea sa luati lucrurile in tragic. Finalul ar trebui sa fie sa ne arate aleasa, inteleg ca este plin de solicitari si, gata, ar trebui sa inceteze cu actiunile pe aceasta directie pentru ca scopul si l-a atins.

Am vrut sa stiti ca nu sunt un adept al excluderii lui, mai ales ca pare un om pregatit, aceasta nu inseamna ca acesta este sistemul de lansare a organizatiilor", a afirmat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Cracea exclus PMP, #Cracea Basescu PMP , #presedinte Miscarea Populara