Cu cine merge Basescu in alegeri si reactie la Cracea: Sper ca printre voi mai sunt si casatoriti!

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 14:30
4178 citiri
Cu cine merge Basescu in alegeri si reactie la Cracea: Sper ca printre voi mai sunt si casatoriti!
Foto: Facebook/Traian Basescu

Miscarea Populara nu face niciun fel de alianta inainte de alegeri, a declarat, sambata, liderul partidului, Traian Basescu.

"Nu facem niciun fel de alianta inainte de alegeri, nu as vrea sa aud de combinatii premergatoare alegerilor in vreo organizatie, este esential pentru noi sa stim ce potential avem.

De asemenea, de la alte partide, in mod deosebit de la cele mari, sunt oameni care joaca la doua capete, nu stiu daca vor avea succes in interiorul partidelor lor si incearca sa isi intinda antenele si sa aiba contacte cu organizatiile noastre, este frecventa situatia, va atentionez sa nu va pacaliti.

Basescu: Nu ma dezic de Udrea. Ce spune despre Blaga, Gorghiu, Ciolos si Ponta - Cine are talent de politician

Puneti-va candidati, nu stati sa asteptati sa vedeti X-ulescu de la un partid sau altul daca vine sau nu. Tipul acesta de joc este specific celor doua partide mari", a spus Basescu, in deschiderea sedintei Colegiului National al Miscarii Populare.

El a mentionat ca partidul ramane deschis pentru oameni noi. "Nu va pacaliti cu jocul pe care il fac cei din partidele mari, care nu stiu daca vor fi acceptati pe lista de candidati sau nu. Sunt multumit de valul de inscrieri de oameni noi, chiar daca aceasta inseamna si lipsa de experienta.

Nu o tratati dramatic, ci trebuie sa ne asumam si lipsa de experienta a multora dintre membrii de partid care au venit decisi sa faca politica. Sper ca, la sfarsit, sa putem anunta parte dintre candidatii la functiile de primari de municipii, in functie de ce o sa stabilim impreuna", a afirmat Basescu.

Potrivit acestuia, la reuniunea de sambata trebuie facuta o evaluare a pregatirii organizatiilor pentru alegeri.

Cracea ar fi bine sa se opreasca

"In acelasi timp, dincolo de evaluare, trebuie sa discutam si legat de modul cum se dau mesajele, in orice caz Cracea (Marius Cracea, presedinte interimar al organizatiei municipale Giurgiu, suspendat din functie - n.red.) a dat niste mesaje extraordinare de la Giurgiu, dar ar fi bine sa se opreasca. Nu as vrea sa luati lucrurile in tragic.

Politicianul care isi cauta iubita, exclus din partid, dar asaltat de pretendente

Legat de domnul Cracea, am vazut unele abordari. Daca a fost o strategie a dansului sa faca bine cunoscuta organizatia Miscarii Populare de Giurgiu, a reusit cu prisosinta, dar finalul ar trebui sa fie sa ne arate aleasa, inteleg ca este plin de solicitari si, gata, ar trebui sa inceteze cu actiunile pe aceasta directie, pentru ca scopul si l-a atins.

Aberatia zilei: Politician, caut iubita. De preferinta din justitie (Video)

Daca a fost deliberat, a atins, insa a trecut putin pragul, dar daca se opreste este bine. Am vrut sa stiti ca nu sunt un adept al excluderii lui, mai ales ca pare un om pregatit, aceasta nu inseamna ca acesta este sistemul de lansare a organizatiilor. Sper ca printre voi mai sunt si casatoriti", a adaugat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#Basescu Miscarea Populara alegeri 2016, #Basescu reactie Cracea , #presedinte Miscarea Populara
Comentarii