Intalnire Boc-Basescu, la Cluj

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 23:05
5060 citiri
Intalnire Boc-Basescu, la Cluj
Foto: Arhiva Ziare.com

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc (PNL), a declarat ca intalnirea de vineri seara cu presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, a fost una intre doi oameni care se stiu de 20 de ani, nu una politica.

"Am venit sa il salut pe fostul presedinte al Romaniei si pe fostul partener din activitatea guvernamentala. Am discutat aspecte din viata noastra politica pe care am avut-o in trecut si, in calitate de primar, i-am urat bun venit in Cluj-Napoca fostului presedinte al Romaniei. (...) Nu am facut politica, politica fac altii. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Miscarea Populara, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reintalnire a doi oameni care au fost la un moment dat in fruntea unor institutii fundamentale ale statului roman si, in primul rand, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani", a raspuns Emil Boc intrebarilor jurnalistilor.

Basescu, intalnire cu Ciolos: Ce vrea de la premierul desemnat in schimbul sustinerii

Intalnirea dintre Traian Basescu si Emil Boc a durat mai mult de o ora.

Presedintele Miscarii Populare (MP), Traian Basescu, si primarul Clujului, Emil Boc (PNL) s-au intalnit, vineri seara, la Hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, dupa ce Traian Basescu s-a cazat la hotelul respectiv, in vederea unor intalniri pe care le are, sambata, la Cluj, cu membri ai formatiunii pe care o conduce. La intrarea in hotel, Emil Boc a refuzat sa faca vreo declaratie, dupa ce anterior Traian Basescu le-a raspuns jurnalistilor ca nu are fixata vreo intalnire cu Emil Boc. De asemenea, Traian Basescu a negat faptul ca ar incerca sa-l convinga pe Emil Boc sa intre in MP.

Miscarea Populara are programata, sambata, de la ora 10.00, o reuniune a Consiliului Executiv National al organizatiei de tineret, urmata, de la ora 12.00, de Colegiul National al Miscarii Populare, iar de la ora 15.00, de o intalnirea organizatorica zonala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Basescu intalnire Boc, #Basescu Boc discutii , #presedinte Miscarea Populara