Basescu, "despagubit" de TVR cu opt minute

Vineri, 20 Iulie 2012, ora 09:21
3414 citiri
Basescu, "despagubit" de TVR cu opt minute
Foto: Arhiva

Echipa de campanie a presedintelui suspendat, Traian Basescu, a obtinut de la TVR opt minute din timpii de antena, la urmatoarea emisiune electorala, drept "despagubire" pentru ca presedintele interimar, Crin Antonescu, a vorbit despre referendum timp de opt minute, in timpul "Editiei speciale" de luni, 16 iulie.

In urma medierilor CNA, TVR 1 ii va acorda lui Traian Basescu cu opt minute mai mult in urmatoarea emisiune electorala, anunta Evenimentul Zilei.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al campaniei presedintelui suspendat, Traian Basescu, a reclamat la CNA interviul realizat de TVR 1, in timpul Editiei speciale de luni, 16 iulie, cu presedintele interimar Crin Antonescu, in afara grilei negociate cu Televiziunea Publica.

Reclamatia se referea la aparitia pe post a lui Crin Antonescu cand, desi presedintele interimar declarase in scrisoarea adresata catre TVR ca va transmite "un mesaj de interes general la situatia politica interna", potrivit monitorizarii CNA, acesta a vorbit circa opt minute despre campania pentru referendumul din 29 iulie.

Bogdan Oprea: TVR favorizeaza USL si blocheaza accesul lui Basescu

Saptamana trecuta, TVR a fost nevoita, "in urma presiunilor mediatice" - dupa cum a anuntat Bogdan Oprea - sa accepte prezenta presedintelui suspendat in studio, dupa ce initial refuzase, sub pretextul ca TVR difuzeaza emisiuni electorale de la inceputul acestei saptamani.

Echipa de campanie a lui Traian Basescu a cerut TVR sa-i permita presedintelui aparitia, la 12 iulie, la postul public TVR1, potrivit deciziei comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si a Senatului privind repartizarea si monitorizarea timpilor de antena.

Dupa o ora, Claudiu Lucaci a fost numit la sefia Directiei Emisiuni Informative si Sportive (DEIS) si pe adresa de campanie a lui Traian Basescu a fost primit un mail semnat de Ion Stavre, "responsabil campanie electorala SRTv", in care se spunea ca Basescu nu poate aparea la TVR, deoarece emisiunile electorale vor incepe la postul public de televiziune doar luni, 16 iulie.

Ulterior, presedintele suspendat a fost invitat la TVR.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Basescu TVR despagubit, #Basescu prezenta TVR, #Basescu referendum demitere , #presedinte suspendat
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Basescu, va fi despagubitde popor pe 29, votand NU pt. mafia USL!