Ziare.com

Basescu, despre referendum: Sincer sa fiu, n-am castigat

Miercuri, 01 August 2012, ora 15:44

   

Basescu, despre referendum: Sincer sa fiu, n-am castigat
Presedintele suspendat, Traian Basescu, a recunoscut, miercuri, in fata sediului sau de campanie, ca nu a castigat referendumul pentru demiterea sa.

"Sincer sa fiu, n-am castigat", le-a spus Basescu jurnalistilor adunati in fata sediului sau de campanie.

Traian Basescu nu a vrut sa comenteze sesizarea depusa la CCR de catre cei doi presedinti ai Camerelor Parlamentului, mentionand ca magistratii decid asupra validarii sau invalidarii referendumului.

Presedintele suspendat a fost intrebat, miercuri, cum comenteaza faptul ca Valeriu Zgonea si Petru Filip solicita CCR sa valideze referendumul in baza prevederilor OUG 41 care elimina pragul, noteaza Mediafax.

"Eu n-am ce sa comentez. Curtea Constitutionala decide", a raspuns Traian Basescu.

Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Petru Filip, au depus o sesizare la CCR, prin care sustin ca magistratuii Curtii ar trebui sa ia in considerare faptul ca forma legii referendumului in baza careia a fost convocat scrutinul nu prevedea un cvorum de prezenta la urne.

Referendum 2012: USL, Zgonea si Filip cer CCR sa nu tina cont de pragul de prezenta

"Legea aplicabila procedurii de desfasurare a referendumului este, in opinia noastra, cea de la data declansarii procedurii. Aplicarea unor prevederi legale intrate in vigoare ulterior declansarii procedurii referendumului este contrara dispozitiilor art. 15 alin. (2) din Constitutia Romaniei privind neretroactivitatea legii", se arata in document.

Separat, USL a depus o alta contestatie, insa continul acesteia nu este public.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 14903 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
92 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Zgonea si Petru Filip nu au dreptate, Modificarile facute sunt in...

...sunt facute in termenul legal de 10 zile,

Dupa acest termen nu se mai poate face nici -o modificare, nici acum, pana pronuntarea CCR.

 

Base, ai fost infrant cu aproape 90%, ce mai cauti in public?

In sfarsit, spune si base un adevar! Nu ai cum sa castigi un refeendum in care 7,4 milioane de romani au votat impotriva ta! Cat de redus sa fii sa crezi acest lucru. Nu poti sa nu tii cont de opinia atator oameni care s-au saturat sa fie calcati in picioare!

 

Da' tot le-ai tras-o la uslamale!

Base cand nu castiga, pierd ailalti, hahaha!

 

adevarat!

Au pierdut peste 7,4 milioane de alegatori.....un fleac. Basescu a uitat sa le spuna sa plece din tara, pentru ca sa nu raspunda pentru lovitura de stat pe care au dat-o inarmati cu stampile de vot!

7,4 milioane de romani sa plece din tara?

Eventual sa plateasca si taxe si impozite, sa mai trimita si bani in tara, pentru ca Base cu ai lui sa stea in vila Dante.

@tristule - Ca de obicei, tu nu intzelegi absolut nimic!...

Basescu STIE DEJA decizia CCR!

CCR o va lasa in coada de peshte pt. ca nu poate realiza cvorumul de 6 voturi din 9...
Nu vrea sa-l zminteasca nici pe taticutzul lor politic.
Si nici nu vrea sa-si asume raspunderea sa-si puna o tzara intreaga in cap!!!!

Pina la urma decizia finala o va lua - Ooops! - Parlamentul Romaniei.

Care stim cit de bun "prieten" este cu sceleratul politruc portocaliu tradator de neam si tzara, aka Basescu Traian, farseorul, shmenarul si lashul politic al tuturor timpurilor!!!

Enjoy, tristule!
Tu si cu Basescu luatzi-va de minutza si directzia ... Congo!...

USL a fost infrant de propria-i Constitutie!!

ce au facut,aia au primit

CADOU PTR romani:
- schimbarea constitutiei
- respectarea referendumului din 2009

Traian Basescu , ca si poporul roman a pierdut in aceasta

lovitura de stat.Imaginea Romaniei terfelita,economia pusa pe butuci ,euro in crestere in schimb s-a obtinut presiune din nou pe justitie si probabil achitari in dosare grele de mare coruptie si jaf national.Toate acestea pentru ca poporul a crezut in promisiunile unor mincinosi ca plagiatu' si adormescu, voiculescu,iliescu, patriciu si mafia...

Basescu Traian esti incojurat de dusmani-inculti.

Basescu Traian cine ti-a dat ideea cu boicotarea referendumului te-a distrus total ca politician.Denunta-l imediat pentru ca acesti impostori nu au ce cauta in politica, nici macar una stalinist-nazist-PDL-ista.Conform Declaratiei Universale a Drepturilor Omului(DUDO) nu poti boicota dreptul oamenilor de a lua parte la activitati politice si aceasta prin mijloacele manevrelor de sorginte securista.

Iata ce spune art.21 din DUDO:
Articolul 21.

Orice persoana are dreptul de a lua parte la conducerea treburilor publice ale tarii sale, fie direct, fie prin reprezentanti liber alesi.
Orice persoana are dreptul de acces egal la functiile publice din tara sa.
Vointa poporului trebuie sa constituie baza puterii de stat; aceasta vointa trebuie sa fie exprimata prin alegeri nefalsificate, care sa aiba loc perioadic prin sufragiu universal, egal si exprimat prin vot secret sau urmand o procedura echivalenta care sa asigure libertatea votului."
Ai auzit bine "ALEGERI NEFALSIFICATE, iar softul pirat ,opera guvernarii PDLBoc-Basescu de la Ministerul de Interne a falsificat listele cu alegatori.Cum sa fii "prasedinte"cand stai pe osaminte,tov. Basescu?

Doar neinitiatii intr-ale politicii...

Si răuvoitorii mai pot susține teoria loviturii de stat in lipsa unor argumente valide, or asta nici măcar nu merită comentat, decat la crașmă-n colț. Numai politica de Dambovița, in neasemuita-i splendoare, putea născoci o asemenea modalitate practică de atingere a unor obiective politice: de o parte imoralitate impinsă dincolo de orice nivel de permisivitate, de cealaltă parte o "naivitate" si lipsă de prevedere impinse dincolo de stupizenie. Admit că lucrurile pot fi ușor amestecate intr-un amalgam de vinovății "interpartes".
Dincolo de toate acestea toată lumea așteaptă "mirajul" deciziei CCR, pusă in situația de a soluționa un conflict de drept cu a cărui rezolvare n-ar fi trebuit incărcată:
1. să ignore CERTITUDINEA exprimării voinței politice a cetățenilor care s-au prezentat la referendum; ori
2. să admită ECHIVOCUL lipsei de exprimare a voinței politice a cetățenilor care nu s-au prezentat.
Oricare din aceste modalități juridice de soluționare poate fi la fel de indreptățită și poate comporta la fel de multe discuții cu argumente pro și contra, dar urmările in plan politic pot fi imprevizibile.

Validarea Referendumului: primul argument

Primul argument

se refera la incalcarea de catre PDL a Legii nr. 14/2003 a partidelor politice (publicata in Monitorul Oficial nr. 25 din 17 ianuarie 2003).
Iata ce spune legea :
CAPITOLUL I
Dispozitii generale
Art. 1.
Partidele politice sunt asociatii cu caracter politic ale cetatenilor romani cu drept de vot, care participa in mod liber la formarea si exercitarea vointei lor politice, indeplinind o misiune publica garantata de Constitutie. Ele sunt persoane juridice de drept public.
Art. 2.
Prin activitatea lor, partidele politice promoveaza valorile si interesele nationale, pluralismul politic, contribuie la formarea opiniei publice, participa cu candidati in alegeri si la constituirea unor autoritati publice si stimuleaza participarea cetatenilor la scrutinuri, potrivit legii.

Aceasta ultima prevedere arata ca PDL a incalcat legea prin declararea oficiala a boicotului, cu atit mai mult cu cit s-a adresat in scris Curtii Constitutionale inainte de referendum, invocind necesitatea unei majoritati solide in consultarile populare. Angajamentul mincinos si ilegal facut de PDL si de competitorul Traian Basescu este un element esential de judecata.

Unde este continuarea textului ?

"Sincer sa fiu, n-am castigat" si mai departe ???... "Ei au pierdut" !!!

ROMANI!... NU UITATI ca sintetzi ROMANI !!!...

Poate, prin cai tragice dar cunoscute poate numai de Big. D, tradatorul de neam si tzara, vremelnicul chiriash nedemn de la Cotroceni, aka sceleratul natzional Basescu Traian...

...ne-a facut, in fapt, un ... mare bine!

A declanshat...

...Marea resurectzie a CONSHTIINTZEI NATZIONALE!!!

Enjoy!
Vine repejor si "vremea" nemernicului natzional!...

Sau poate fi un simplu...

Ha ha ha ha ha :)))))

Continuarea se află...

Invariabil in smenul politic practicat in cadrul politicii smenului. După o serioasă "activitate" depusă in scopul boicotului, urmează ca acei 8,5 mil. de "neascultători" care au "boicotat boicotul", să fie "priviți in ochi" (după ce vor fi "luați de guler") de d-l MRU și să fie "invitați" să părăsească "vaporul". Oricum, votul nu le-a fost de niciun folos, asa incat nu există nicio justificare sau utilitate pentru care ar putea rămane la bord.

 

 

Eficienta Guvernului Boc ne-a adus in comuna primitiva!

Nu le mai plange de grija grecilor, ca ei au pensii de la 900 de euro in sus. Daca te duci in Grecia o sa vezi ce rau traiesc.

cand ai fost ultima oara in grecia??

si i-ai intrebat tu cat de bine traiesc? ma indoiesc. eu doar ce m-am intors de doua saptamani, si am stat la o pensiune/hotel, unde mancam la aceeasi terasa cu proprietarii...nu e nici pe aproape cum zici tu...mai intereseaza-te

Validarea Referendumului: al doilea argument

Al doilea argument

Decizia CCR din 10 Iulie 2012

“Participarea la referendum a majoritatii cetatenilor inscrisi in listele electorale permanente reprezinta un act de responsabilitate civica, prin care corpul electoral urmeaza sa se pronunte cu privire la sanctionarea sau nu a Presedintelui Romaniei, avand posibilitatea demiterii sau mentinerii acestuia in functie"

Acest text din motivarea CCR a fost adus la cunostinta PDL in scris inaintea referendumului. Cu toate astea, in mod intentionat, PDL a incalcat recomandarea CCR prin declansarea boicotului. Astfel PDL a indemnat deschis la iresponsabilitatea civica, o atitudine nedemocratioca si neconstitutionala, dupa cum reiese din pasajul de mai sus.

vom iesi in strada sa-i luam in furci pe USL !

astia se cred cumva de neatins !??

cum esti platit caraz?

la cuvant sau la postare? platesti si taxe si impozite, sau e la mica intelegere?
Du-te si ia-ti un job adevarat!

Jurisprudenta CCR a decis ,Basescu Traian ESTE demis,

DECIZIE CCR nr. 682 din 27 iunie 2012,publicata in MO nr. 473 din 11 iulie 2012 ,la art.3.8 din decizia CCR se stipuleaza ca se tine cont de ULTIMUL RECESAMANT.citat:
"3.8. Astfel, in plus fatã de mandatele rezultate din alegerea prin scrutin majoritar uninominal, la nivelul fiecãrui judet "in care locuitorii apartinand comunitãtii romanesti sau unei minoritãti nationale depãsesc, conform datelor oficiale finale ale ultimului recesamant al populatiei,
7% din totalul locuitorilor judetului", "se acordã un mandat in Camera Deputatilor candidatului cel mai bine plasat al competitorilor electorali apartinand acelei comunitãti" in cazul in care "niciun candidat al competitorilor electorali apartinand acelei comunitãti nu a obtinut mandat conform alin. (11)".

Se va contrazice CCR pt. a-l proteja de condamnarea justitiei pe mafiotul Basescu Train?
Nu.CCR este justa si apara constituional Romania.
Basescu Traian ESTE demis,iar referendumul validat.
http://www.monitoruljuridic.ro/act/decizie-nr-682-din-27-iunie-2012-asupra-obiectiei-de-neconstitutionalitate-a-legii-privind-modificarea-si-completarea-legii-nr-35-2008-pentru-alegerea-camerei-deputatilor-si-a-senatului-si-pentru-139566.html

valentin,

de fapt caraz are o multime de nick-uri:maria27,cristian80,magdas.Daca vei verifica,o sa gasesti postarea asta a lui,"Basescu ne va razbuna,bla,bla",sub alte nick-uri,si la alte articole.De exemplu la articolul "Referendum 2012-rezultate finale"' la ora 10.46 sub nick-ul magdas.

Draghe, tot p-acilea?

Ai terminat cu doctoratu' sau il faci si tu ca idolu' tau Ponta?

Mai multa grija la cuvintele pe care le folosim...

Razbunare? Eu din cate stiam presedintele tarii este cel care ar trebui sa fie un liant (daca nu stii ce inseamna, te poti uita in dex), trebuie sa fie un impaciuitor, trebuie sa promoveze bunul-simt si respectul intre institutiile statului. Presedintele nu are voi sa se razbune pe nimeni! Acesta este un limbaj dictatorial si antidemocratic. Si, pana la urma, base pe cine ar trebui sa se razbune? Pe cei peste 8 milioane de romani care au iesit la vot?

Basescu Traian mai are cateva ore sa fie "om" demn

Desi criminalitatea securitatii ceausiste din care face parte indiscutabil si Basescu Traian ,ii prezinta pe toti securistii asasini si brute subumane ,securistul Basescu Traian mai are cateva ore sa arate romanilor ca este OM si ca are un minim de onoare de marinar care ar fi plans sub drapelul romanesc si astfel sa-si dea DEMISIA.In felul acesta va castiga in fata categoricei juste judecati si circumstante atenuante

Nu Basescu a castigat ci ROMANIA , Au pierdut ...

... tradatori din USL, organizatorii loviturii de stat.

Alte intoxicari

Nimeni nu se razbuna pe nimeni, doar ca cei care incalca legile si constitutia vor trebui sa raspunda in fata legii. Dar am impresia ca tu faci parte dintre cei care simt cu musca pe caciula.

USL cuprins de disperare

USL să inceteze cu presiunile asupra ***tii Constitutionale. CCR a decis deja in unanimitate ca referendumul să nu fie validat dacă nu există cvorum. Acest lucru nu poate fi schimbat.
Orice ingerintă suplimentară in activitatea CCR va aduce sanctiuni importante din partea Europei.
Incercarea USL de a vorbi despre un alt cvorum (după incheierea referendumului) reprezintă o prostie. Datele de la referendum au venit de la MAI si se referă la populatia legală a Romaniei - care cuprinde si romanii din străinătate. USL nu poate schimba acest cvorum si să inventeze noi cifre doar pentru a-si justifica neputinta de a-i convinge pe romani că Traian Băsescu va fi demis.

 

Validarea Referendumului: al treilea argument

Desi exista legi care de-a lungul timpului au modificat in mod repetat idea unei majoritai absolute, legea suprema – Constitutia Romaniei nu prevede nici un fel de prag electoral in privinta votului. Iata :

ARTICOLUL 2: Suveranitatea

(1) Suveranitatea nationala apartine poporului roman, care o exercita prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prin referendum.
(2) Nici un grup si nici o persoana nu pot exercita suveranitatea in nume propriu.

In consecinta, alegerile libere si corecte plus referendum sunt validate, asa cum s-a intamplat de fiecare data in 22 de ani, fara preconditia unui cvorum. CCR a validat absolut toate alegerile prezidentiala fara cvorum, este obligata sa judece cu aceeasi masura si cind este vorba despre demitere.
Alegerea lui Traian Basescu in 2004 s-a facut fara un prag minim de voturi impus. La fel s-a intamplat la referendumul de suspendare in 2007, la fel la prezidentialele din 2009. Mai mult, numarul de voturi pentru politicianul Basescu a fost, la fiecare scrutin de pina azi, mai mic decit cel exprimat impotriva sa la 29 Iulie 2012. Principiul simetriei, care functioneaza in drept, trebuie luat in calcul de Curtea Constitutionala cind citim articolul 2.

Daca CCR l-a validat pe Traian Basescu presedinte cu 5,2 mil de voturi, e obligata sa accepte demiterea sa cu 7,5 mil de voturi.

"Sincer sa fiu, n-am castigat"

Nu se poate sefu sa spui una ca asta tot poporul te iubeste si te adora si te voteaza cu mic cu mare.
Sefu in realitate esti cel mai iubit epigon a lui Cesca si cele 8 milioane de voturi sunt ale mariei tale,cu toate ca ai spus clar ca oamenii sa stea in casa.Uite ce bine ti-au aratat ca te vor presedinte pe viata.Si in fond cum ai spus tu sefu cine nu te vrea sa plece si ramai cu populatia injumatatita.Dar esti sigur sefu ca cei care au stat acasa te vor?

NOI ce mai suntem ???

.."Separat, USL a depus o alta contestatie, insa continutul acesteia nu este public."..
..referendumul nu e public, hotararile CCR nu sunt publice, soarta romanilor nu e publica ???!!! .. aha, astea sunt inventii si inovatii in "materie" !!! de asta nu sunt publice !!! n-au fost omologate inca !!! sa nu le fure "paternitatea" vreun serviciu secret (bineinteles ca strain)!!!

Base, aproape 90% din romani au spus DA, ce mai cauti in public?

In sfarsit, spune si base un adevar! Nu ai cum sa castigi un refeendum in care 7,4 milioane de romani au votat impotriva ta! Cat de redus sa fii sa crezi acest lucru. Nu poti sa nu tii cont de opinia atator oameni care s-au saturat sa fie calcati in picioare!

 

Alecsa

da tu la care le spui romani? Ca nu stiu cum, mie nu-mi iese acel 90% ca nu stiu la care faci referire? La tradatori, la comnisti? Ca stiu ca la referendum au votat pentru demitere 40% dar ceilalti 60% care mai si gandesc, nu-i lasa pe Ponta si Antonescu sa-si duca promisiunea catre Voiculescu mai departe.

7,4 mil de romani sunt comunisti?

Vorbim aici despre mai bine de 8 milioane de romani care au iesit la vot, din care 7,4 milioane au spus PA. Asta este realitatea, astea sunt rezultatele oficiale pe care le avem. nu vorbim basme, vorbim realitati. As vrea ca macar un basist sa imi spuna logic si clar cum poate el demonstra (cu argumente si cifre, nu aberatii)ca cei care nu s-au prezentat la referendum au fost pro-base. Pana una alta: 7,4 milioane DA - 1 milion contra. Cam atat avem acum.

pt Alecsa

Daca 7 milioane au spus PA iar 1 milion au zis BA iar 12 milioane au zis PAS, de ce trebuie sa decida cele 7 milioane pentru cei 13 milioane?
De dragul de a-l scapa pe Felix de puscarie?

Validarea Referendumului: al patrulea argument

Al patrulea argument

Numarul de alegatori inscrisi pe listele electorale este fals. Acest fapt este dovedit chiar de CCR, intr-o motivare transmisa recent Parlamentului. Iata :

In Decizia Nr. 682 din data de 27 iunie 2012 privind modificarea sistemului de alegere a senatorilor si deputatilor, CCR a luat in considerare acest aspect. CCR isi motiveaza Decizia prin urmatorul argument: “numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin Legea Electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamint, a scazut in numar considerabil".

Daca populatia a scazut considerabil, este imposibil din punct de vedere demografic si legal ca numarul alegatorilor sa ramina constant, de 18,5 milioane, in ultimii ani. Recensamintul – luat in calcul de CCR – demonstreaza ca cifra este gresita. Documente ale institutiilor statului roman (INS, CNAS) prezentate public zilele acestea arata clar si argumenteaza odata in plus validitatea scaderii populatiei si implicit a persoanelor cu drept de vot.

Cu alte cuvinte, aceste argumente demonstreaza clar si fara echivoc faptul ca prin cadrul constitutional, prin legile din Romania dar mai ales prin jurisprudenta Curtii Constitutionala regasita in toate deciziile anterioare, CCR este obligata in litera si mai ales in spiritual Constitutiei, sa declare valid referendumul privind demiterea presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

Haha

90% din cei care s-au prezentat la vot nu reprezinta 90% din romani, mai draga. Fara sa mai pun la socotela ca vreo 2 milioane din acesti 90% reprezinta nebuni si puscariasi fara drept de vot, voturi fictive si cumparate. Ceilalti 5 milioane sunt pro.stanacii lui geonel fraieriti in continuare de mafiotii din spatele lui tonta si-al lui adormila.

Mai greu cu bunul-simt

Nebuni si puscariasi fara drept de vot? Poti demonstra asta? Sau ne pricem sa acuzam fara probe? Restul sunt prostanaci? Am fost membru de comisie intr-o sectie de vot si am vazut ce oameni au votat. Erau romani disperati, carora li se vedea in privire cum le-a fost luata demnitatea si cum singura lor solutie era demiterea lui basescu. Nu stiu cum iti permiti, tu postac fiind, sa sustii ca 7,4 milioane de romani sunt nebuni sau prostanaci.

4 finchfinch

multumesc de insulte. eu ma refeream la cat la suta din cei 100% cu drept de vot reprezinta 87% din 46%. acum nu vorbim pe cifre exacte ci rotunjite. si nu sunt basist. am votat DA, doar nu pentru motivele pentru care voi USL-istii ati votat DA. faptul ca am votat cum am votat imi da dreptul sa zic ce cred, nu?

pe bune?

eu am votat pentru demitere dar doar pentru ca vroiam anticipate. de fapt am vrut sa stau acasa dar am zis sa-mi exercit dreptul de vot. insa ce fac acum USL-istii e de rasul curcilor. nu poti schimba regulile dupa ce s-a incheiat meciul. si apropos, cei 90% din 46% cat reprezinta? 30%? daca vreti sa schimbati regula cu pragul pentru cvorum mai faceti un referendum si o sa vedeti atunci prezenta la vot. PS. eu nu votez de doua ori la fel :)

Iti recomand o carte...

Se numeste aritmetica pentru clasele 3-4. Acolo vei gasi informatiile necesare sa poti si tu calcula simplu: 90% din 46% reprezinta 41.4% din intreg. E tot una cu 30%? Stiu, pentru idiotii basisti matematica e ceva relativ, nu ne agatam de toate prostiile astea cu cifre, ca nu ne convine...

Nimeni in lumea aceasta a pamintenilor....

...nu poate cistiga ceva prin neprezentare. Este un principiu universl valabil. Cum sa cistig la Loto daca nu joc. Cum sa cistig o partida de tenis daca nu ma prezint. Cum sa cistig niste alegeri daca nici maca eu personal nu merg sa votez pentru mine! Domnul Lasu Masa-Verde va intra in istoria recordurilor....a cistigat fara sa se prezinte prin decizia arbitrilor care au "orbul gainilor"

 

bravo!

extraordinar comentariu! Asa este. Nu te prezinti, dar castigi. Excelent!

@cola98-bravo!

Castigi doar daca te cheama Itzic.

@finchfinch

- iti recomand si eu una ! se numeste , codu' bunelor maniere !

Putina logica nu strica nimanui!

Referendumul, nu a fost un concurs intre doi candidati. Daca ar fi fost asa, Antonescu ar fi pierdut, ca intotdeauna. A fost doar un vot pentru demiterea Presedintelui in care trebuia dovedit daca mai mult de jumatate dintr romani isi doresc asta. S-a dovedit ca nu. Basescu n-a castigat si nici n-a pierdut. El a castigat la timpul cand au fost alegerile prezidentiale iar acum a ramas in aceias pozitie. Lasati Pontismele si nu mai mistificati si contorsionati lucrurile incercand sa le gasiti o logica in folosul vostru. Logica este un lucru de bun simt, si atat.

castigi

si prin neprezentare daca regula jocului iti permite. Ai auzit de victorie la masa verde sau vistorie la scor de neprezentare?

Faptul ca ignorati acum regula stabilita de ambele parti la inceputul jocului, nu va face cinste insa ne arata tuturor masura onestitatii voastre. Nu sunteti seriosi si nu meritati incredere iar asta o veti simti pe pielea voastra inca odata la parlamentarele din toamna. Atunci vor participa si cei ce au boicotat acum, iar ca infrangerea voastra va fi si mai categorica, sa nu va surprinda. Sunteti slabi pentru ca nu sunteti sinceri, nu sunteti corecti si nu sunteti seriosi. sunteti slabi pt ca nu puteti fi altfel! Numai cei de teapa vaostra va vor mai vota iar referendumul de-acuma ne-a aratat ca din fericire, numarul acestora a scazut dramatic fata de anii 90. Multi vorbesc de 35-37% de votanti sustinatori ai demersului USL; eu spun ca in realitate acesta este de 25-30%. Tot astea vor fi si procentele reale pe care le veti obtine in toamna - asta numai cu conditia sa va opriti aici cu prostiile si gafele.

@Apollo13

- n-ai retinut ce spune cineva mai sus ! base n-are treaba cu castigatu' sau pierdutu' , ca n-a declansat el aiureala asta !a pierdut usl-u' , ca n-a putut scoate la vot mai mult de cca. 40% din cei cu drept de vot !

 

 

la voi badarania

este o condicio sine qua non, cum v-a zis interimarul?
(il las pe el sa traducă pentru ca știe engleza)

Daca limbajul nu este pe intelesul marlanului,

el crede ca ce zic e de bine. Nu vezi ca nu intelege? 90% din cetateni, jumatate din populatia reala a tarii, ii spun ca e demis, iar el, nu si nu! Pai, sa nu-i bagi demiterea in ochiul glumet?

Un lucru e clar: doar niste postaci vomitivi,

reprezentand interesele Moskovei, dusmani ai romanilor, pot apara cauza unor penali, plagiatori, ***, traseisti, ciolanari, turnatori la secu', neobolsevci. Facand abstractie de Basescu pe care ei zic ca "nu-l vor", cum pot sa vrea gunoaiele astea pe Tonta plagiatorul clapaugul mongoloid IQ minim? Cum pot sa-l vrea pe tembelul panglicar repetent Adormila Isterel Crizel, cum pot sa-l vrea pe Burduhanosul turnator si jefuitor al banilor romanilor, cum pot sa vrea toata haita burtaverzilor si puscariabililor. Cretinii astia il baga in fata pe Basescu, in loc sa spuna cinstit ce lepre vor ei la putere! Gunoaie!

florin

Pai e si normal cine sa mai aiba incredere in tine ,nu ai facut nimic de la inceputul mandatului si pana acum ,oare cat iti mai bati joc de noi traiane?Crezi ca mai te asculta cineva?

 

varianta completa e

"Eu n-am castigat iar USL a pierdut."

 
 

a pierdut credibilitatea

pt. cele 20 mil. euro aruncate pe fereastra, au pierdut mafiotii, proxenetii(vezi andreea marta, radu mazare&Co), a pierdut voiculescu care are de inapoiat miliardele lui ceasca statului roman, pierd vuvuzelele de la antene samd....

auzi,

tu nu te-ai saturat sa-ti gasesti frigiderul plin de carne zi de zi? ce tot o dai pe-aici cu comunistii tai? lasa-ne tu, ca ma ia ameteala cand vad ca ai mai postat cate ceva...

"Sincer sa fiu... "

Nu-l credeti ca minte!

 

@decida

Frigiderul plin cu carne tine de nevoile primare. Noi am depasit acest stadiu. Prioritatile sunt altele, necunoscute celor ramasi la instinctul primar.

46 % punct ( cu tot cu cei care au votat nu+ Nule)

. Nu contati pana nu sunteti 50 %. Conform legii. Restul e cancan.

E ciudat ce spui!

Pai tocmai asta a fost principalul argument cu care au fost scosi romanii la vot, ca li s-au taiat din pensii si salarii!!!!!???

voi, poporul

care nu mai are loc de carne in frigider? s-au facut experimente pe voi in copilarie? de-aia sunteti atat de spalati pe creier? luati-l, va rog, pe ponta, luati-l si pe antonescu, si pe cine mai vreti voi, mergeti in shara undeva si votati-va intre voi. puteti sa va faceti un stat comunist daca vreti. mergeti in coreea...

ai perfecta dreptate domnule presedinte

nu știu alții cum sunt.. dar eu nu am fost la vot pentru ca nu am vrut sa te votez, dar și pentru ca nu am vrut sa legitimez lovitura de stat. se pare ca suntem peste 50% care respectam instituția prezidențială, statul de drept și apartenenta la europa. acum te rog frumos sa te intorci la cotroceni și sa iți vezi in continuare de treaba dumitale.

 

:)))) Nici ca om de serviciu,nu mai are loc acolo !Sunteti

Varza ....

Ar vrea el sa demisioneze,dar nu mai poate,pentru ca a fost

demis ,nu mai este nici suspendat.

 

pufulica....ma cutremur

..uite o varianta la care nu m-am gandit.Trage cu dintii sa revina la cotroceni,impotriva tuturor,ca sa poata demisiona.Astfel i-si potoleste mandria aia de ciomagar,de zdreanta de cartier "ba,mor cu voi de gat",lucru care-l situeaza alaturi de mircea nebunu si sile camataru.Despre popor,pierderi ,imagine,nimic.
Pfui!omul asta e periculos rau,cred ca va intra in istorie intr-un "anume mod".

Ma gandesc, ca daca a fost cineva

care sa traga cu dintii de Cotroceni, ala a fost Antonescu, care a ajuns acolo pe usa de serviciu si a trebuit sa plece tot pe acolo!

Nu au cistigat ei ponta/antonescu

Si asta este cel mai important....

 

Asa ca,

trebuie sa plecati amandoi.Atat Basescu cat si Antonescu au pierdut la "trapeza".Fara masa,fara scaun ,fara nimic.Ne-ati atras in niste jocuri murdare unde vreti sa va reglati niste conturi .N-aveti decat sa "va frecati"cat vreti dar nu pe banii si nervii nostrii.Amandoi ati pierdut din increderer.Plecand,avem posibilitatea sa alegem altii ca ne-am saturat de voi.Va rugam,intelegeti odata,pentru numele lui Dumnezeu.Acum e momentul si ati multumit si varza si capra.

 

Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor