Basescu s-a relaxat la restaurant, alaturi de sotie

Duminica, 15 Iulie 2012, ora 11:16
3247 citiri
Basescu s-a relaxat la restaurant, alaturi de sotie
Foto: Digi 24

Presedintele suspendat Traian Basescu s-a relaxat, sambata seara, la un restaurat bucurestean, alaturi de sotia sa, Maria.

Dupa ce a participat la miting de sustinere organizat la Cluj, Traian Basescu a petrecut seara intr-un restaurant de pe malul lacului Herastrau din Capitala, relateaza Digi 24.

Presedintele si sotia sta au stat aproximativ trei ore in local. La plecare, Traian Basescu nu s-a mai urcat la volanul Loganului sau, ci s-a asezat pe bancheta din spate, alaturi de sotie.

Si sambata seara, presedintele suspendat a purtat tricoul de campanie, albastru inchis.

Basescu a cerut nota 10, la referendum: Mergeti la vot si aparati-va presedintele!

Sambata, presedintele suspendat Traian Basescu a participat la mitingul PDL de la Cluj, alaturi de primarul Emil Boc si de alti lideri PDL. Potrivit organizatorilor, la manifestatia de sustinere a lui Basescu au participat 15.000 de persoane.

Acesta a fost primul miting de sustinere la care a participat si Traian Basescu, cu doua saptamani inainte de referendumul pentru demitere, care va avea loc pe 29 iulie.

La sfarsitul mitingului, Traian Basescu a aprins flacara democratiei, facand trimitere si la Jocurile Olimpice de vara, care se vor desfasura in acest an la Londra.

"Ne-am gandit la ceva, ca tot se apropie Jocurile Olimpice, ca de astazi pana pe 29 o flacara apropiata de cea olimpica sa arda pana pe 29. Ea se va numi 'flacara democratiei' si va fi purtata prin tara de tineri de dreapta.

Daca pe 29 noaptea vom constata ca romanii au dat o lectie lui Crin si Victor, o vom mentine aprinsa. Daca romanii vor spune 'Da' restauratiei, o vom stinge pana la alegerile urmatoare. Dar eu vreau ca ea sa arda si dupa 29 noaptea. Este flacara democratiei in Romania", a spus Basescu, la incheierea discursului sustinut pe scena din Piata Lucian Blaga, din Cluj-Napoca

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Basescu sotie restaurat Herestrau, #Maria Basescu restaurant Bucuresti, #Basescu campanie referendum , #presedinte suspendat