Cezar Preda: Nu Basescu este actorul principal in campania de demitere

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 13:58
1867 citiri

Prim-vicepresedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a declarat ca Traian Basescu nu este actorul principal in aceasta campanie de demitere a presedintelui si a afirmat ca statul de drept este in pericol.

"Traian Basescu, ca persoana, ca presedinte suspendat, este eclipsat in aceasta campanie de lupta pentru recuperarea statului de drept", a spus Preda, duminica, in cadrul unei conferinte de presa.

Cezar Preda sustine ca "nu conteaza cine il iubeste sau nu-l iubeste pe Traian Basescu, nu conteaza acum daca Traian Basescu a facut numai lucruri bune sau a facut lucruri mai putin bune, conteaza ca indiferent cine este presedintele Romaniei, statul de drept este in pericol".

"Confiscarea acestor institutii uneste astazi in Romania partide, societate civila, oameni obisnuiti, oameni care cred ca nu este bine ca acesti comunisti sa puna din nou mana pe putere si sa-si aserveasca Justitia si statul de drept", a mai spus Cezar Preda.

Liderul PDL crede ca miza nu este Traian Basescu, ci "Romania europeana". "Acum nu este vorba de un vot pentru Traian Basescu, nu este vorba de un vot pentru PDL, ci de un vot pentru o Romanie europeana, despre un vot care mentine statul de drept.

In campanie vor fi impreuna pentru realizarea acestui deziderat categorii sociale total diferite, oameni care au optiuni politice total diferite, oameni care nu au optiuni politice, dar care isi dau seama la ce derapaj poate sa ajunga Romania sub guvernarea aceasta grabita, golaneasca, care nu tine cont de nimic", a mai declarat prim-vicepresedintele PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Cezar Preda suspendare Traian Basescu, #Cezar Preda stat drept , #presedinte suspendat