Adrian Nastase: Traian Basescu este un accident istoric pentru Romania (VIDEO)

Miercuri, 04 Iunie 2008, ora 13:11
2703 citiri
Adrian Nastase: Traian Basescu este un accident istoric pentru Romania (VIDEO)

Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, spune despre seful statului ca este adevaratul sef al campaniei lui Vasile Blaga si ca recentele atacuri ale lui Traian Basescu la adresa social-democratilor arata disperarea lui cauzata de faptul ca Blaga va pierde in turul doi in fata lui Sorin Oprescu.

"E cu nervii la pamant din cauza rezultatelor obtinute de partidul sau. El este seful de campanie al PD-L si e disperat de rezultatele obtinute de acest partid pe care il considera ca va ajunge la 50% si nu a depasit nici 30%", a spus Adrian Nastase miercuri, la sediul PSD.

Fostul premier considera incalificabil si de neconceput pentru un sef de stat felul in care se manifesta Traian Basescu in aceasta campanie electorala. "E ca un animal ranit care sare si musca pe toata lumea", a spus Adrian Nastase.

In opinia sa, seful statului incearca sa transforme disputa dintre Vasile Blaga si Sorin Oprescu intr-o batalie personala cu Ion Iliescu.

Nastase crede ca seful statului nu va avea succes in demersul sau, pentru ca bucurestenii au avut ocazia sa vada de ce este in stare Traian Basescu. "L-au votat, i-au dat Consiliu, i-au dat barcute cu consilieri", a amintit Nastase de perioada petrecuta de presedinte la Primaria Capitalei, acuzandu-l atat ca nu a facut nimic pentru locuitorii Capitalei, ba, mai mult, ca "i-a lasat balta si a plecat in alta parte unde isi aduce aminte, din cand in cand, ca e important sa nu intre nimeni in dosarele secrete de la primarie".

Liderul PSD sustine ca problemele de la primarie trebuie sa fie foarte grave, data find disperarea aratata de Traian Basescu in ultimele zile.

"Trebuie sa ne vedem in continuare de treaba. Traian Basescu este un accident istoric pentru Romania", a mai spus Nastase, amintind ca el i-a avertizat pe romani inca din 2004 de felul in care este Basescu. "Unii se mira acum. Dragi romani, nu aveti de ce sa va mirati, pentru ca asa a fost el de la inceput", a completat fostul premier, precizand ca Romania trebuie sa mearga mai departe si sa isi continue drumul.

vezi mai jos video

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Republica Moldova se pregătește pentru alegeri prezidențiale și referendum pentru aderarea la Uniunea Europeană
Alegerile prezidenţiale şi referendumul privind aderarea la Uniunea Europeană (UE), iniţiat de şefa statului, Maia Sandu, vor fi organizate în aceeaşi zi, pe 20 octombrie 2024, a anunţat...
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#Adrian Nastase, #Traian Basescu, #accident istoric, #alegeri , #presedinte