Ziare.com

Alegeri Traian Basescu: Mi-am lasat sufletul la primarie (VIDEO)

de Madalina Ionescu
Duminica, 15 Iunie 2008, ora 09:38

   

Alegeri Traian Basescu: Mi-am lasat sufletul la primarie (VIDEO)
Presedintele Traian Basescu a votat, duminica, la ora 9:30, alaturi de sotia si de fiica cea mica, la sectia de votare de la Liceul A.D. Xenopol din sectorul 2 al Capitalei.

Seful statului a spus ca viitorul primar al Capitalei are nevoie de sustinerea bucurestenilor si de cea a Consiliului General.

Traian Basescu a descris profilul edilului pe care si-l doreste la Primaria Generala:

"Un om hotarat care sa nu schimbe ce s-a inceput, eu mi-am asumat un proiect pe un studiu japonez, care a continuat in mandatul lui Adriean Videanu. Viitorul primar trebuie sa fie consecvent pe studiul japonez. Daca incepe inovatii, procesul de modernizare a Capitalei va fi ratat".

Presedintele, fost primar al Capitalei in perioada 2000-2004, a facut comentarii si despre mandatul de la Primaria Capitalei:

"Nimeni nu va putea schimba Bucurestiul peste noapte si intr-un singur mandat...Nu e o critica pentru presa, dar va suparati ca se lucreaza multe bulevarde odata. Bucurestiul este putred la infrastructura, daca le luam bulevard cu bulevard ne trebuie 100 de ani.

Un primar lasa o parte din sanatatea lui, din nervi si din suflet. Eu mi-am lasat mult suflet".

La iesirea din sectia de vot, Traian Basescu a primit un memoriu din partea unui cetatean care i-a spus ca este al treilea presedinte caruia ii cere ajutorul. "Poate de data asta ati nimerit bine", a comentat Traian Basescu.

Seful statului a votat numai pentru Primarul General, Traian Basescu fiind arondat unei sectii din sectorul 2, unde Neculai Ontanu a fost ales edil din primul tur, pentru al treilea mandat consecutiv.


Citeste mai multe despre Traian Basescu alegeri
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1379 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Gura pacatosului

Dap, asa e :
Votati bordurizare
Votati pentru distrugeri de parcuri
Votati pentru parcari Dalli
Votati pentru blocuri turn pe spatii verzi
Astea sunt priectele lor : Basescu-Videanu-Blaga.

 

voteaza tu

oprescu = 322 = iliescu = patriciu

si eu sper

sa se duca mai departe proiectele incepute si ca Bucurestiul sa devina orasul pe care-l dorim.
Intreruperea lucrarilor incepute ar fi risipa timpului, muncii si banilor investiti. In plus nu cred in sosele suspendate si falsificatori.
Vreau ca primul edil al capitalei sa fie un gospodar serios.

 

Astept cu infrigurare

sa-si indeparteze bucurestienii cupa otravita de la gura.

Just

presedintele are dreptate. Si eu gandesc la fel.

Trebuie sa fii nebun sa votezi pe unul dintre cei 322 care sa fie sustinut de ilici, patriciu si bombonel, jefuitorii tarii si umiliatorii romanilor.

 

VASNICUL PRESEDINTE-PRIMAR

Stim cu totii ca dl. Basescu si-a lasat inima la primarie ca pina acum dupa el au fost numai oamenii lui,care au muncit, pt. Bucuresti si oameni la fel de mult.Datorita lui si lor azi avem un oras aerisit, cu parcuri, trafic bun,borduri frumoase(as sugera sa se puna si pe scari in blocuri)civilizatie.Dl. Basescu este un mare patriot care a indemnat mereu la intelegere si colaborare intr-e partide care a fost mareu echidistant fata de partide.Nu a aceptat sa-i fie bagata fata in politica cu toate ca ea este un Sofocle feminin al Romaniei.Este un mare patriot ca a stiut sa negocieze in favoarea Romaniei pretul cel mai scazut la barilul de petrol livrat de Rusia si datorita acestui fapt noi nu cumparam (ca alti nenorociti )piinea cu 10 lei uleiul cu 100 lei butelia cu 500 lei etc.Noi datorita maretului conducator nu ne luam pantofi de 100 lei care tin 3-4luni si haine de pomana.Noi vom avea grija ca marele conducator ;sa traiasca bine;nu ca altii care cu cutitul la os si-au judecat conducatorii pentru subminarea economiei nationale,subminarea vietii pasnice a unui popor.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor