Ziare.com

Basescu a trimis in Parlament, spre ratificare, Tratatul fiscal

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 19:08

   

Basescu a trimis in Parlament, spre ratificare, Tratatul fiscal
Traian Basescu a semant, miercuri, decretul pentru supunerea spre ratificare in Parlament a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul Uniunii Economice si Monetare.

Tratatul privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul Uniunii Economice si Monetare a fost semnat la Bruxelles, la 2 martie 2012, intre Regatul Belgiei, Republica Bulgaria, Regatul Danemarcei, Republica Federala Germania, Republica Estonia, Irlanda, Republica Elena, Regatul Spaniei, Republica Franceza, Republica Italiana, Republica Cipru, Republica Letonia, Republica Lituania, Marele Ducat de Luxemburg, Ungaria, Malta, Regatul Tarilor de Jos, Republica Austria, Republica Polona, Republica Portugheza, Romania, Republica Slovenia, Republica Slovacia, Republica Finlanda si Regatul Suediei.

In discursul tinut pe 7 martie in plenul reunit al Parlamentului, Traian Basescu
a recomandat alesilor sa ratifice cat mai grabnic Tratatul fiscal.

"Romania indeplineste multe din conditiile cerute in aplicarea tratatului fiscal. Aveti de ce sa fiti optimisti, Romania nu va face pasi inapoi chiar daca in zona euro va fi recesiune in partea a doua a anului (...) In 2012 prin tratatul fiscal s-a facut un pas inainte. Abia acum se da consistenta suportului monedei euro.

Nu putem avea o moneda euro sanatoasa daca doar Germania are o abordare pragmatica, Olanda, statele nordice, iar noi cei din sud si din est, vai de bugetele noastre. Aceasta regula face ca euro sa dainuie, UE sa aiba o economie solida", declara Traian Basescu la inceputul lunii martie in Parlament.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 976 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Poi de ce se grabeste , ca Ponta zice sa nu fim noi primii

sa vina in parlament sa voteze ? poi Crin doarme

 

Tratatul Fiscal trimis in neant,

Unde s-a trimis spre ratificare Tratamentul Fiscal daca Parlamentul este nefunctional?

 

Felicitari!

macar Dl.Basescu isi vede de treaba si nu face atata circ politic ca restul precum se zice" cand satu' arde baba se piaptana"...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor