Basescu, Antonescu si Oprescu nu se duc la dezbaterea de la TVR

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 16:44
6077 citiri
Basescu, Antonescu si Oprescu nu se duc la dezbaterea de la TVR

Staff-urile de campanie ale celor patru candidati au semnat un comunicat de presa prin care sustin ca au luat nota "cu stupoare" de anuntul TVR prin care postul public propune o dezbatere cu 7 candidati si moderatori comuni cu Realitatea Tv si Antena 3.

In comunicatul semnat de Sever Voinescu, purtator de cuvant al lui Traian Basescu, Dan Mihalache, director departament de strategie si comunicare al PNL, Anca Alexandrescu, director de comunicare al lui Sorin Oprescu si Balint Porcsalmi, adjunctul sefului de campanie al lui Kelemen Hunor, nu se precizeaza daca cei patru candidati participa sau nu la dezbatere.

Basescu nu participa la dezbaterea TVR

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca presedintele Traian Basescu nu va participa la dezbaterea de miercuri seara de la TVR, sustinand ca Alexandru Sassu trebuie sa demisioneze de la conducerea televiziunii publice pentru ca serveste interesul unui partid, anunta Mediafax.

Sever Voinescu, purtatorul de cuvant al candidatului la presedintie Traian Basescu, a declarat miercuri la Realitatea TV ca nu intelege cum vine TVR cu o oferta de o dezbatare in sapte, dupa ce ei ajunsesera la o alta concluzie, o dezbatare in cinci de la ora 19:45.

Voinescu a mentionat ca nu stie pe ce criterii l-a introdus TVR pe candidatul Corneliu Vadim Tudor in discutii.

"Se trage sa se organizeze un eveniment mediatic in care sa fie multa lume, care vorbeste mult, astfel incat domnul Geoana sa scape cu un mic discurs", a spus Voinescu, metionand ca o ora si 45 de minute cu cinci oameni care au ceva de spus nu mai este dezbatare.

Anca Alexandrescu: Sorin Oprescu nu participa la dezbatere

Membru in staff-ul de campanie al independentului Sorin Oprescu, Anca Alexandrescu, a declarat ca acesta nu va merge la dezbaterea de la TVR in conditiile impuse de Viorel Hrebenciuc.

"De fapt Hrebenciuc incerca sa il salveze pe domnul Geoana care nu vrea sa se prezinte la negocieri. Ei au spus ca nu vor participa la aceasta dezbatere. Domnul Crin Antonescu a spus si el ca nu este de acord sa se foloseasca acest timp al lui de emisie si participa decat in conditiile de cinci candidati. Sorin Oprescu nu se duce la dezbateri in conditiile impuse de Hrebenciuc", a declarat Anca Alexandrescu.

Victor Ponta: Mircea Geoana participa la dezbatere

Ca o negare a declaratiilor purtatorul de cuvant al candidatului PSD, Victor Ponta, a declarat ca Mircea Geoana participa la dezbaterea de la TVR 1, de la ora 19:45, indiferent de ce format este vorba.

"Noi am facut o singura declaratie ca participam la orice dezbatere in orice format. Viorel Hrebenciuc a plecat de la negocieri in momentul in care Sever Voinescu a spus ca vrea cadezbaterea sa fie la Parlament. Noi acceptam orice format, mergem la ora 19.30", a declarat Ponta.

Crin Antonescu participa doar in formula de cinci

Directorul de strategie si comunicare al PNL, Dan Mihalache, a declarat, miercuri, ca PNL nu este de acord ca Alexandru Sassu sa foloseasca timpii de antena ai lui Crin Antonescu si i-a trimis o scrisoare in care ii transmite ca nu accepta formula de dezbatere propusa de TVR.

Crin Antonescu a anuntat, miercuri, la Timisoara, ca se va prezenta la dezbaterea organizata de TVR daca este formula de cinci.

"Eu ma prezint in aceasta seara, dupa ce voi participa la mitingul de la Timisoara, ma prezint la dezbaterea in cinci care a fost ceruta si perfectata in cadrul discutiilor. Daca Mircea Geoana evita o confruntare cu contracandidatii sai reali si doreste o dezbatere separata organizata de TVR cu Vadim si cu Becali, poate sa o faca. Sunt relevante acele dezbaterei pe care publicul le asteapta", a spus Crin Antonescu.

Valentin Dimitriu, Andreea Ghinea, Irina Ursu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#dezbatere candidati presedintie TVR, #reactii staff electoral prezidentiale , #presedinte
Comentarii
Poza AlmanahePSD
AlmanahePSD
rank 5
Poza demos
demos
rank 5
Vom afla mai tarziu ca poate A.Sassu era in concediu si-i tinea locul Rodica Culcer...