Basescu, atac dur la Iohannis: Lichea si orgolios

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 18:43
15267 citiri
Basescu, atac dur la Iohannis: Lichea si orgolios
Foto: Arhiva (Administratia Prezidentiala)

Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a scris in cea mai recenta carte a sa, "Primul pas", ca exista "indicii puternice privind un blat intre Traian Basescu si Victor Ponta" in perioada campaniei prezidentiale.

"Eu nu sunt alocabil. De cateva zile, vad ca, nici mai mult, nici mai putin, s-a reluat jocul din campania prezidentiala 2014.

Unele lichele incarcate in trecut si de deontologie pro-basista, niciodata ceruta de mine, sau aflate in cea mai inalta functie in stat ma aloca unui blat cu Victor Ponta si alte lichele traditionale incearca sa ma aloce ca blatist cu orgoliosul, fara prea multe principii si prea mandru de el, intervievat in 'direct' de ARD.

Dragilor, eu nu sunt alocabil nici macar atunci cand sunt singur. Sunt alocabil doar constiintei mele.

Din acest mesaj, dragi lichele, intelegeti si voi ce vi se ordona", a scris pe Facebook Traian Basescu.

Iohannis denunta un blat Basescu-Ponta: Inca am acest sentiment

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, luni dupa-amiaza, pasajele din noua sa carte in care face referire la un blat intre Traian Basescu si Victor Ponta, in perioada campaniei prezidentiale.

Intrebat, in cadrul conferintei de presa, daca inca mai are sentimentul pe care il descrie ca l-a avut in campania electorala, respectiv al unor "indicii puternice privind un blat intre Traian Basescu si Victor Ponta, in ceea ce priveste aparitiile publice ale acestora", seful statului a raspuns afirmativ.

"Am acelasi sentiment, altfel nu as fi scris aceste lucruri in carte. Sunt diferite indicii pe care le-am discutat in campania electorala si care mai in detaliu se regasesc in acea carte si daca sunteti curios v-o recomand", a spus presedintele.

Ce scrie Iohannis in noua carte despre Ponta, Basescu si Prima Doamna

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in noua sa carte, "Primul pas", ca daca Victor Ponta ar fi ajuns presedinte, "personaje cu notorietate, aflate acum in spatele gratiilor, ar fi fost libere". In plus, face comentarii pe larg despre Traian Basescu.

"Imi amintesc ca, la un moment dat, Traian Basescu a afirmat ca sunt un individ profund corupt, in timp ce PSD-ul derula, pe la diverse posturi TV, fel de fel de scenarii absurde, cu mine ca protagonist: casele pe care le detin, aberatiile despre traficul de copii, de care am tot fost acuzat, mafia retrocedarilor, pe care as fi servit-o ca primar, si cate si mai cate.

Focurile incrucisate care ma vizau si dintr-o parte, si din cealalta sunt indicii puternice pentru un blat Ponta-Basescu, dar nu am nici pana in ziua de astazi o dovada indubitabila in acest sens", afirma in carte seful statului.

F.N.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Traian Basescu lichea Iohannis, #Basescu Iohannis lichea, #Iohannis blat Basescu Ponta , #presedinte