Basescu ataca blatul odios din PSD

Luni, 12 Mai 2008, ora 07:30
9277 citiri
Basescu ataca blatul odios din PSD

Presedintele Traian Basescu a atacat, duminica, dupa o intalnire la restaurant cu liderii PD-L Adriean Videanu, Liviu Negoita si Vasile Blaga, "blatul odios din PSD", informeaza Realitatea Tv. Seful statului i-a criticat pe mai toti contracandidatii lui Blaga, precizand ca, desi va fi acuzat ca face campanie PD-L-ului, nu are cum sa fie decat prietenul celor care l-au ajutat si sustinut, chiar daca este presedintele Romaniei.

"Am luat masa cu trei prieteni. Au fost aici un fost primar, actualul primar si viitorul primar. Am discutat despre cum s-ar vedea Bucurestiul in viitor. Numai cei care nu vor nu vad schimbarile din 2000 incoace", a spus Basescu.

"Sigur ca am vorbit despre blaturi in campanie, cel mai odios este cel in care domnul Iliescu si-a impins propriul candidat, Geaoana si-a impins si el propriul candidat pe langa Vanghelie. N-am crezut ca in Romania deprecierea unui partid poate merge atat de jos ca la PSD. Blatul este si la PSD si in zona intalnirii dintre Gusa si Hrebenciuc, si in zona negocierilor pe care le poarta avocatul ala mic cu capul mare si glasul ridicat, Aurelian Pavelescu parca, cu Cristian Pavelescu. Nu am crezut ca PSD se poate deprecia atat de mult", a declarat Traian Basescu.

Cel mai dur atac a fost la adresa candidatului independent Sorin Oprescu, despre care Basescu a spus ca nu intelege de ce vrea sa fie primar, pentru ca, in timpul mandatului sau cand chirurgul i-a fost viceprimar, a "fugit sa se faca senator".

"Si va pot spune ca acest Oprescu mi-a fost viceprimar. Cand a vazut ca are in mana Bucurestiul a fugit sa se faca senator", a spus Basescu.

Cat despre candidatul PD-L, Basescu a spus ca isi doreste si are incredere ca va si castiga Primaria Capitalei, pentru a putea continua ceea ce s-a facut bun pana acum.

Rusia ar putea trece la atacarea sistemelor de transport ale Ucrainei, avertizează analiștii militari americani
Rusia ar putea trece la atacarea sistemelor de transport ale Ucrainei, avertizează analiștii militari americani
Forțele ruse și-ar putea schimba obiectivul în următoarele săptămâni pentru a viza infrastructura de transport a Ucrainei, a scris Institutul pentru Studiul Războiului (ISW) în raportul...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#PSD, #Bucuresti, #Basescu, #Oprescu, #atac, #primaria, #Iliescu , #presedinte