Basescu ataca iar jurnalistii "de joasa speta"

Marti, 11 Noiembrie 2008, ora 13:22
2759 citiri
Basescu ataca iar jurnalistii "de joasa speta"

Presedintele Traian Basescu continua seria atacurilor la adresa jurnalistului Cristian Oprea, pe posturile de televiziune autohtone.

Seful statului l-a "complimentat" pe jurnalistul Cotidianului, categorisindu-l drept "ziarist de joasa speta" si "om fara caracter".

Basescu a continuat seria atacurilor la adresa ziaristului, la emisunea Nasul de la postul B1 TV.

"Un singur ziarist m-a pus intr-o situatie dificila. Un ziarist care a scris foarte multe minciuni si care tot timpul spunea "surse de la Cotroceni", a declarat presedintele, vizibil deranjat de faptul ca ziaristul "de joasa speta", a reusit sa arunce vina pe angajatii de la Cotroceni.

Seful statului a fost deranjat de faptul ca Oprea l-a acuzat ca se dezice de acordul incheiat de PD-L cu PRM, pentru ca Vadim Tudor sa-si pastreze scaunul de vicepresedinte al Senatului.

Presedintele s-a aratat deranjat si de alti jurnalisti, care l-au "tulburat", de-a lungul mandatului. In aceatsa lista au aparut politologul Stelian Tanase, poetul Mircea Dinescu si trustul Realitatea-Catavencu.

"Am vazut un profesor universitar penibil si un poet dizident si mai penibil, intr-o emisune in care discutau despre cine ar trebui sa numeasca premierul", a declarat Basescu referindu-se la Dinescu si Tanase.

Presedintele Romaniei l-a actionat in judecata pe Cristian Oprea, redactorul departamentului Politic, de la Cotidianul, simtindu-se lezat de articolul semnat de jurnalist pe 5 septembrie.

Basescu a dat in judecata si trustul Realitatea-Catavencu, cerand daune simbolice de 100 de lei, pentru ca i-a fost patata onoarea si reputatia, prin afirmatiile ziaristului Cristian Oprea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Posibil atac israelian asupra unor ținte din Iran
Posibil atac israelian asupra unor ținte din Iran
Explozii au fost auzite, în această dimineață, în apropierea unui aeroport din orașul Isfahan, situat în centrul Iranului. Agenția de presă iraniană de stat IRNA și alte surse locale...
Şase avioane de vânătoare israeliene au atacat o unitate de apărare aeriană din Siria înainte de loviturile din Iran FOTO/VIDEO
Şase avioane de vânătoare israeliene au atacat o unitate de apărare aeriană din Siria înainte de loviturile din Iran FOTO/VIDEO
Armata israeliană a anunțat vineri, 19 aprilie, că a efectuat un atac cu rachetă vizând o unitate de apărare aeriană în sudul Siriei şi a cauzat pagube, scrie agenţia oficială siriană...
#Basescu, #atac, #jurnalisti, #joasa speta, #oprea , #presedinte