Basescu, atacat cu zapada la Focsani

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 20:18
8517 citiri
Basescu, atacat cu zapada la Focsani
Foto: Romania Libera

O persoana a aruncat, luni dupa amiaza, cu zapada spre presedintele Traian Basescu, in momentul in care acesta pleca de la manifestarile de la Focsani.

Incidentul a avut loc in jurul orei 16.30, in momentul in care seful statului urca in masina. Presedintele nu a fost insa lovit de bulgarele de zapada, noteaza Mediafax.

Seful statului a sustinut, luni dupa amiaza, un discurs de pe scena din Piata Teatrului "Maior Gheorghe Pastia" din Focsani. Dupa acest moment, presedintele s-a plimbat prin multime, a stat de vorba cu oamenii, iar apoi s-a prins intr-o hora a Unirii alaturi de elevi de liceu si de alte persoane.

Dupa hora Unirii, presedintele a plecat de la manifestari, moment in care o persoana a aruncat cu un bulgare spre acesta, fara a-l lovi. Incidentul a avut loc in ciuda faptului ca primarul Iasului, George Nechita, declara luni seara ca a ordonat ca toata zapada din centru sa fie stransa, pentru a preveni astfel de situatii.

"Am colaborat cu toate structurile statului. Ne-am informat. Ei m-au rugat ce masuri sa iau. Am scos toata zapada ca sa nu se arunce cu bulgari de zapada, s-au indeparat gardurile de scena. Cei de la PD-L au facut organizarea pe treptele hotelului, nu eu. Ceilalti lideri au ales ei singuri unde sa se aseze, nu asezam liderii cu mana ca pe timpul lui Ceausescu. Cel care a pus gaz pe foc in Piata Unirii si jignit poporul a fost domnul Simirad", a spus Nichita, in cadrul unui schimb de replici acid cu presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, la Realitatea TV.

Seful statului a fost primit de oameni cu huiduieli la manifestarile dedicate Zilei Unirii Principatelor, care au avut loc in Iasi si Focsani.

Iasi si Focsani: 24 ianuarie cu huiduieli - vezi minut cu minut

La Iasi, seful statului a fost huiduit puternic si fluierat de multime inca de cand si-a facut aparitia in Piata Unirii din oras. El a fost huiduit atat in momentul in care i-a fost prezentat onorul si a fost intonat imnul de stat, cat si pe parcursul discursului pe care l-a tinut in fata celor peste o mie de persoane.

Aceeasi primire a avut-o si la Focsani, unde oamenii au strigat "Mincinosul" si "Jos Basescu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#presedinte Traian Basescu, #bulgare de zapada , #presedinte
Comentarii