Basescu dezvaluie ce va face in ultima zi de mandat

Duminica, 11 Mai 2014, ora 13:28
3748 citiri
Basescu dezvaluie ce va face in ultima zi de mandat
Foto: Arhiva

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Timisoara, ca ultima zi de mandat o va petrece la Sannicolau Mare, acolo unde s-a decis sa candideze pentru al doilea mandat de presedinte si le-a transmis timisorenilor ca a constatat faptul ca daca vrea sa se simta bine trebuie sa vina in Banat.

"Este o bucurie sa revin la Timisoara, ieri am fost la vecinii dumneavoastra de la Arad. Constat ca daca vreau sa ma simt bine trebuie sa vin in Banat", a declarat Traian Basescu, rugandu-i pe cei prezenti sa nu mai scandeze: "Basescu".

Presedintele a mai declarat ca s-a intalnit cu primarul din Sannicolau Mare si ca i-a promis ca in ultima zi de mandat va merge acolo.

"I-am promis ca ultima zi de mandat, cand imi voi incheia, acolo o voi face", a spus Traian Basescu.

Seful statului a precizat ca acolo si-a lansat candidatura pentru al doilea mandat si ca i se pare corect sa se duca acolo, pentru ca are o anumita simbolistica.

"Niciodata nimeni nu crede ca la ora la care am ajuns, atunci, la Sannicolau Mare, nu eram hotarat sa candidez.Pentru asta Sannicolau Mare ramane un reper in cel de-al doilea mandat al meu", a mai spus Basescu, in discursul sustinut in dezbaterea "Continuarea reformei statului in educatie si sanatate", organizata de Fundatia "Miscarea Populara".

In 3 octombrie 2009, pe neasteptate, Traian Basescu si-a anuntat, la Sannicolau Mare, judetul Timis, in prezenta a aproximativ doua mii de persoane, candidatura la Presedintie, in timpul unei intalniri cu fermierii din zona de vest a tarii.

"Multa lume imi pune intrebari si stiu ca si dumneavoastra aveti intrebari. Probabil una dintre ele este daca voi candida. Va spun ca da, voi candida", declara atunci Basescu, adaugand ca nu se astepta sa isi anunte candidatura la Sannicolau Mare.

"Cel mai bun lucru e sa faci lucruri la care nu te astepti. Eu nu ma asteptam sa imi anunt candidatura la Sannicolau Mare, dar ma bucur ca am facut acest lucru in mijlocul unor oameni ca dumneavoastra. Acum stiu ca este decizia corecta", mai afirma Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Traian Basescu ultima zi mandat , #presedinte