Basescu: Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea

Duminica, 10 Iunie 2018, ora 14:31
8228 citiri
Basescu: Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea
Foto: Facebook Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat, duminica, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmand ca "este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil", ca la mitingul de sambata a avut un discurs tixit de perfidie si minciuna in care a spus ca Traian Basescu a creat statul paralel.

"Statul paralel? Eu l-am facut, iar Dragnea l-a lins! Este greu sa gasesti un individ cu un caracter mai mizerabil decat Dragnea. La mitingul de sambata din Piata Victoriei, infiera cu manie proletara, in fata a cca 100.000 de naivi adusi 'pe tabel de prezenta' din toata tara, 'statul paralel'. Imbogatitul peste noapte din Teleorman a uitat sa le spuna naivilor din Piata Victoriei ca in perioada 2010 - 2014, de doua ori pe saptamana, se intalnea in vilele SRI, K2 si T14, cu exponentii 'statului paralel', Maior, Kovesi, Coldea, Ponta (alt caracter), Dancu, si puneau tara la cale legat de dosare si arestari, mai ales dupa mai 2012 cand Ponta (alt mare caracter) a devenit premier", a scris Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Fostul sef al statului mai intreaba de ce nu le-a povestit Liviu Dragnea, "naivilor din piata, cum ii mangaia ghipsul si ii oferea sorici de porc proaspat adus din Teleorman si parjolit la T14, Laurei Codruta Kovesi".

"Oare cum ar fi primit naivii din piata vestea ca Dragnea a fost unul din sustinatorii doamnei Kovesi, la nominalizarea ca Procuror Sef DNA a doamnei Kovesi in 2013. Dar despre sustinerea publica data renominalizarii doamnei Kovesi de catre Iohannis in 2016? Si ce sa vezi? In epocalul discurs, tixit de perfidie si minciuna, lui Dragnea ii da prin cap sa spuna ca Basescu a creat 'statul paralel'", a adaugat Basescu.

Fostul presedinte a precizat ca unul dintre obiectivele sale a fost consolidarea institutiilor statului.

"Ca uneori aceste institutii au facut abuzuri grave, pentru care procurori si judecatori trebuie sa raspunda, iarasi sunt de acord. Ca trebuiesc modificate legi pentru ca abuzurile sa nu mai fie posibile, este un alt lucru pe care il sustin. Dar daca eu am creat 'statul paralel' pe care Dragnea vrea sa-l distruga sau sa-l supuna este cert ca tot Dragnea este cel care a lins cu sarg pe toti sefii institutiile 'statului paralel' pe care azi ii acuza. Concluzie despre 'statul paralel'? Eu l-am facut iar Dragnea l-ai lins", a mai spris Traian Basescu.

El a tinut sa mai precizeze ca 'statul paralel' nu are nici o acoperire in realitate.

"Este vorba insa despre procurori, judecatori, sefi ai unor institutii de forta, protocoale secrete, dosare penale selective etc, iar aici este vorba despre calitatea unor oameni care trebuie sa raspunda in fata legii pentru abuzurile lor si nu despre institutii, care, incontinuare trebuiesc consolidate si nu distruse", a conchis Basescu.

Sambata seara, la mitingul din Piata Victoriei, Liviu Dragnea a spus ca statul paralel a fost creat de Traian Basescu.

"Au trecut trei ani si jumatate de cind regimul Basescu, cel care a dat nastere acestui sistem, a plecat. Dar instrumentele lui au ramas. (...) Dupa Basescu, presedintele Iohannis pastoreste acest sistem represiv", a spus liderul PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu Dragnea caracter mizerabil , #presedinte