Basescu il vrea pe Blaga la Primaria Bucuresti

Autor: Ana Ilie
Luni, 19 Martie 2012, ora 21:59
2729 citiri
Basescu il vrea pe Blaga la Primaria Bucuresti

Presedintele Traian Basescu considera ca Sorin Oprescu poate fi invins in alegerile pentru Primaria Bucurestiului, si ar vrea sa-l vada intrat in lupta pe Vasile Blaga.

"De ce n-ar candida un greu, Vasile Blaga? Mai trage o data! Mai incerci o data! (la primaria Bucurestiului - n. red.) Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru al PDL", a spus Traian Basescu, invitat luni seara la TVR.

In opinia presedintelui, o alta optiune pentru primarie ar fi Monica Macovei. Oricare ar fi insa candidatul PDL, acesta trebuie sa aiba cateva calitati suplimentare, in opinia sefului statului.

"Pe Sorin Oprescu il poti bate cu unul la fel ca el dar mai istet, ori cu unul care este total opus, o Monica Macovei. Dar trebuie sa mai aiba o calitate cel care il contracadideaza: sa ii spuna lui Oprescu in fata ce a facut - niciun proiect in Bucuresti nu este gandit, conceput de Oprescu. Pasajul Basarab e facut de mine... ala cu autostrada suspendata nu a reusit. Ala de la Unirii cu pauni si caprioare...nu am vazut niciun paun, nicio caprioara".

"Poate candideaza (Blaga - n. red.), cine stie?", s-a intrebat retoric Basescu. Atentionat ca le-a multumit "greilor" partidului ca s-au dat un pas in spate pentru a face loc tinerilor, deci de ce s-ar astepta ca acestia sa iasa din nou in fata, Basescu a replicat ca tinerii sunt promitatori, insa nu pot castiga Bucurestiul.

"Tot timpul le multumesc. Si acum le multumesc. Pentru locale... In partid nu trebuie sa blochezi ascensiunea, PDL a avut sansa sa-si creeze o noua linie de oameni politici, probabil din cei numiti acum o sa inmugureasca un ministru-doi... dar nu poti sa nu castigi o primarie!".

"Sa spui: greu! Voi le spuneti, presa, grei ai PDL. Ai pretentia sa fii greu, dar obiectivul tau sa fie sa te asezi la umbra unui colegiu, parca nu e asa greu, nu?", a incheiat Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Traian Basescu primarie Bucuresti Vasile Blaga, #Basescu primarie Bucuresti Blaga , #presedinte
Comentarii
Poza lool
lool
rank 5
Miroase a disperare, blaga e omul de servici bun la toate .