Basescu, inaintea alegerilor: Exista riscul sa revenim intr-o zona gri. Iesiti la vot!

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 15:06
4707 citiri
Basescu, inaintea alegerilor: Exista riscul sa revenim intr-o zona gri. Iesiti la vot!

Presedintele Traian Basescu si-a exprimat dorintele cu o zi inainte de alegerile parlamentare. Aflat la Predeal, acesta considera ca dupa alegeri exista riscul ca Romania sa revina intr-o zona gri. Totodata, seful statului a indemnat oamenii sa mearga la vot.

Aflat de vineri seara la Predeal, presedintele a spus, sambata dupa-amiaza, ca are parte de aer curat, dar si de "ingrijorare la ce o sa iasa din alegeri".

"Greu de spus, stiti, sa vorbesti despre cifre. Marea problema este despre directie. De sapte luni auzim numai atacuri la UE, la parteneri trans-atlantici. Ori asta destabilizeaza drumul nostru de consolidare din structurile euro-atlatice si ne pune sub semnul intrebarii. Exista riscul ca, dupa aceste alegeri, sa revenim intr-o zona gri, in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia. Asta ma ingrijoreaza", a precizat Traian Basescu.

Acesta a subliniat ca vrea sa stea linistit, sambata, si sa se gandeasca bine la ce are de facut dupa alegerile de duminica.

"Ies putin catre Trei Brazi, dar tot cu gandul la directia Romaniei sunt. Chiar daca stiu ca sunt multi oameni necajiti, trebuie sa stim ca a da voturi pentru neclaritate in optiunele nostre este cel mai rau lucru pentru Romania", a afirmat seful statului, care a iesit la plimbare cu sotia sa, Maria Basescu.

Intrebat daca merge la vot, presedintele a raspuns, razand: "Cum sa nu ma duc?", chemandu-i pe toti romanii sa iasa la vot, pentru ca "votul lor va arata directia".

"Sunt lideri care tin directia Vest si lideri care sustin 'Hai s-o dam mai cu Rusia, mai cu China'. In functie de votul de maine vom intelege ce vrea poporul, dupa ce a vrut Uniunea Europeana si America. Voi vota pentru Uniunea Europeana si pentru America", a mai spus Traian Basescu.

Nu in ultimul rand, acesta a mentionat ca nu se teme de vreun viscol, in acest weekend, dupa ce meteorologii au emis cod galben de ninsoare.

"Mai copii, eu sunt un om peste care s-au pravalit munti de apa, voi credeti ca ma sperie un viscol?", a conchis seful statului.

Traian Basescu, in weekend la Predeal

Presedintele Traian Basescu se afla in acest weekend la Predeal, de unde se va intoarce in Bucuresti duminica dimineata. Seful statului a declarat ca sambata ar vrea sa se dea cu snow-mobilul. Traian Basescu este cazat la vila de protocol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Traian Basescu declaratii alegeri parlamentare, #Traian Basescu indemn vot parlamentare, #Basescu riscuri alegeri parlamentare, #Traian Basescu predeal alegeri parlamentare , #presedinte