Basescu le-a dat copiilor bomboane si le-a spus ca era "razgaiat" cand era mic

Sambata, 30 Mai 2009, ora 15:35
1091 citiri
Basescu le-a dat copiilor bomboane si le-a spus ca era "razgaiat" cand era mic

Presedintele Traian Basescu a sosit sambata la Craiova, dupa ce a participat la targul traditional de ceramica de la Horezu. Aici, seful statului a impartit copiilor bomboane cu ocazia zilei de 1 iunie.

Presedintele a fost intampinat de primarul Craiovei, Antonie Solomon, si de reprezentanti ai PD-L Dolj. Seful statului a fost asteptat de aproximativ 250 de copii in sala de sedinte, informeaza NewsIn.

In timpul intalnirii cu cei mici, presedintele Traian Basescu le-a urat acestora, indiferent ca sunt fetite sau baieti, sa ajunga presedinti ai Romaniei. De asemenea, presedintele a povestit ziaristilor ca atunci cand era mic era un copil razgaiat.

"Am fost un copil uneori mai razgaiat, mai neascultator, dar intotdeauna un copil care s-a incadrat in limitele normale ale copilului care vrea mai mult sa stie decat sa faca ceva care nu ar fi fost normal sa fie facut, la fel ca toti copiii de care noi spunem ca sunt obraznici. De fapt, toti copiii vor sa stie, iar eu am vrut sa stiu mai multe", a spus seful statului.

Presedintele Traian Basescu a participat si la expozitia Expo Flora 2009, unde a primit diverse flori de la expozanti.

Traian Basescu a participat la un mic concert sustinut de Cleopatra si Pavel Stratan. Dupa terminarea concertului, presedintele a mers in Piata Prefecturii, unde a stat de vorba cu expozantii care participa la Expo Flora 2009. Din partea unora a primit flori pentru sotia sa si un cocos in miniatura pentru gradina. Intrebat ce flori ii ofera sotiei sale, presedintele a declarat ca ii daruieste de toate, primavara zambilele si liliac, iar vara trandafiri.

La intrebarea daca a luat flori pentru sotia sa, presedintele a spus: " Am primit deja una, dar sa stiti ca sotia mea este una din femeile care primesc foarte des flori".

Presedintele Traian Basescu a participat sambata dimineata la targul traditional de ceramica de la Horezu, judetul Valcea, unde a fost intampinat si de un grup de simpatizanti PSD, care i-au urat "sa aleaga bine".

Seful statului a primit buchete de flori oferite de copii, precum si o farfurie de ceramica, de la un copil imbracat in costum popular.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Basescu premii copii, #Basescu copii Craiova, #Traian Basescu invincibilitate , #presedinte