Basescu: Rogozin este nebunul regelui, un clovn cu mintea odihnita

Luni, 12 Mai 2014, ora 15:04
4228 citiri
Basescu: Rogozin este nebunul regelui, un clovn cu mintea odihnita
Foto: Presidency.ro

Presedintele Traian Basescu a spus, luni, despre vicepremierul rus Dmitri Rogozin ca este "nebunul regelui" si ca acesta a jignit romanii pe Twitter.

"Rogozin nu este un diplomat, el insa nu poate ramane fara o replica pe masura lui, pentru ca altfel si romanii vor spune 'Stai, frate, ne umileste si nimeni nu ii raspunde?'.

Ii raspunzi pe tonul lui si la mintea lui si asta e. Rogozin, dupa mine, este nebunul regelui. Daca te potrivesti sa il iei in serios, trebuie sa iei niste masuri extrem de costisitoare. Unui clovn de teapa lui Rogozin ii raspunzi ca atare. (...) Rogozin a scris mult, ca are mintea odihnita si ca n-are ce face", a declarat Traian Basescu, intr-o emisiune la Adevarul live.

Presedintele a precizat ca Ministerul roman al Afacerilor Externe a avut o abordare oficiala, cerand explicatii: "Ma indoiesc ca le vor primi, ca Rogozin a folosit Twitter".

Basescu: Ce facem cu un avion comercial, cu o persoana interzisa in UE? Il doboram sau ce?

Basescu, despre amenintarile cu bombardiere ale lui Rogozin: Trebuie aflat cata votca a consumat inainte (Video)

Seful statului roman a subliniat ca schimbul de replici cu oficialul rus, in ultimele zile, a fost dus la un nivel neoficial.

"Eu sunt de principiu ca acolo unde se duce lupta, acolo trebuie sa o duci. Daca Rogozin a jignit romanii pe Twitter, te duci la un interviu si pe el poti sa il tratezi cam in aceeasi nota, care insa nu ajunge la nivelurile oficiale", a mai afirmat Traian Basescu.

Rogozin ii raspunde lui Basescu: Cat a 'dat pe gat' inainte de a-mi inchide spatiul aerian?

Basescu ii raspunde lui Rogozin: Ii spunem noi cine suntem, ei ar trebui sa plece de pe aici

Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica, amenintarile vicepremierului rus Dmitri Rogozin la adresa Romaniei, aratand ca nu exista niciun pericol pentru cetateni, dar trebuie aflat "cata votca a consumat" oficialul de la Kremlin inainte sa faca acele declaratii.

In replica, Dmitri Rogozin a scris pe Twitter, luni: "E interesant cat a dat Basescu pe gat ca sa-si 'faca curaj' inainte de a inchide spatiul aerian romanesc pentru noi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Traian Basescu Dmitri Rogozin, #Basescu atac Rogozin, #Basescu Rogozin nebunul regelui, #Rogozin declaratii Romania , #presedinte