Basescu si Videanu si-au donat salariul pe o luna pentru haitieni

Duminica, 24 Ianuarie 2010, ora 21:52
3150 citiri
Basescu si Videanu si-au donat salariul pe o luna pentru haitieni
Foto: AP

Presedintele Traian Basescu si ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-au donat, duminica, salariile pe o luna in cadrul teledonului organizat Realitatea Tv in parteneriat cu Unicef.

Inca de la inceputul teledonului gazda acestuia, Mihai Tatulici, dupa ce si-a anuntat modesta sa donatie de 500 de RON, a spus ca printre primii romani receptivi la aceasta initiativa s-a aflat presedintele Traian Basescu.

"O sa incep eu: cinci milioane (lei vechi, n.red.) din partea mea si 400 de euro din partea angajatilor si conducerii editurii House of Guides (editura sotilor Tatulici, n.red.). (...) Si a doua donatie pe care vreau sa o anunt de la un partener al campaniilor noastre, este presedintele Traian Basescu care isi doneaza salariul pe luna urmatoare si anunta ca sprijina aceasta initiativa", a spus Mihai Tatulici.

Un alt politician care si-a donat salariul sinistratilor din Haiti a fost Adriean Videanu, ministrul Economiei.

O donatie semnificativa de 10.000 de dolari a venit si din partea controversatului om de afaceri Costel Casuneanu. Costel Casuneanu a fost pus sub invinuire de procurorii DNA, pentru cumparare de influenta. Cunoscutul om de afaceri este cercetat in acelasi dosar in care senatorul PSD Catalin Voicu este cercetat pentru trafic de influenta, iar judecatorul Florin Costiniu, presedintele Sectiei civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pentru complicitate la aceasta infractiune.

Donatiile continua la teledonul "Haiti - Copiii dezastrului". Orice persoana poate contribui prin: SMS 848 - 2 Euro/apel in retelele Orange, Vodafone si Cosmote ( Servicii oferite gratuit. Nu se percepe TVA), la 0900 900 563-2 Euro/apel in reteaua Romtelecom, 0900 900 565 -5 Euro/apel in reteaua Romtelecom, 0900 900 567 -10 Euro/apel in reteaua Romtelecom (Servicii de asemenea oferite gratuit. Nu se percepe TVA).

Totodata, se pot face donatii in contul UNICEF la orice sucursala BRD-Groupe Societe Generale:

RO10 BRDE 450S V434 6556 4500 sau cod 04.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#teledon fonduri Haiti, #Haiti copiii dezastrului teledon, #donatii Basescu Haiti, #donatii Videanu Haiti, #donatii Casuneanu Haiti , #presedinte