Basescu: Stim exact unde e Hayssam, e bine-mersi, nu mai are metastaze

Marti, 08 Februarie 2011, ora 22:25
4552 citiri
Basescu: Stim exact unde e Hayssam, e bine-mersi, nu mai are metastaze

Autoritatile romane stiu exact unde se afla Omar Hayssam si care este starea sa de sanatate in momentul de fata, a declarat presedintele Traian Basescu intr-un interviu acordat postului public de televiziune.

Desi a spus ca stie unde se afla omul de afaceri anchetat pentru acte de terorism, Traian Basescu nu a dat nicio explicatie legata de motivele pentru care procurorii care instrumeneteaza cazul nu au facut niciun demers pentru a-l prinde si repatria.

"Stim exact unde este Hayssam, este bine mersi, nu mai are metastaze, ca atunci cand l-a operat unul din medicii faimosi ai patriei", a precizat Traian Basescu.

Acesta a mai lansat si un atac la adresa medicilor, pe care ii invinuieste ca pun diagnostice menite sa-i convinga pe judecatori sa-i lase in libertate pe cei anchetati.

"Medicii nu au dreptul sa stabileasca in locul judecatorului si procurorului; va trebui sa le facem un serviciu separat celor carora le plesneste rotula cand sunt asteptati la tribunal, etc. Sa gandim un sistem in care asistenta este data de medici certificati, nu putem amesteca justitia cu medicina cum nu o putem amesteca nici cu politica", a completat presedintele statului.

Ce a făcut James Middleton după ce sora sa, Kate, a dezvăluit că are cancer FOTO
Ce a făcut James Middleton după ce sora sa, Kate, a dezvăluit că are cancer FOTO
Marea Britanie este în stare de şoc după ce prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer, deja numeroase persoane salutând curajul foarte popularei soţii a moştenitorului tronului,...
4 aditivi alimentari care duc la apariția cancerului
4 aditivi alimentari care duc la apariția cancerului
Aditivii alimentari ne înconjoară peste tot. Sunt în aproape toate produsele alimentare pe care le cumpăram din supermarketuri. Semipreparatele obținute industrial și ambalate prin diverse...
#Traian Basescu, #Omar Hayssam, #cancer, #metastaze , #presedinte
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Cam stiu mecanismul logistic prin care Hayssam a fost scos din Romania . Presedintele STIE . Dar nu are probe ! Ce probe sa ai cand seful serviciilor era la vremea aia .... VINTU !??