Basescu: Sunt unii care tremura ca Hayssam a revenit in tara

Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 20:55
7217 citiri
Basescu: Sunt unii care tremura ca Hayssam a revenit in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit din nou, vineri seara, despre fuga si aducerea in tara a lui Omar Hayssam, aratand ca in acest caz "sunt unii care tremura".

"Prostiile astea care se servesc populatiei de tot soiul de lichele fac parte din diversiunile specifice ale celor care tremura ca Omar Hayssam a fost adus in tara", a spus Traian Basescu, intr-o interventie telefonica la B1 Tv, comentand aluziile ca ar fi avut legatura cu fuga lui Hayssam din tara si adaugand ca sirianul nu a dat niciodata semne de boala.

Astfel, Traian Basescu a tinut sa mentioneze ca n-a avut nicio legatura cu fuga lui Omar Hayssam, in anul 2006.

"Acum, ca se incearca a se impinge lucrurile la Basescu e la moda (...) Daca as fi fost parte a scoaterii lui Hayssam din tara sau daca s-ar fi facut cu acordul meu, in niciun caz n-as fi putut sa destitui pe procurorul general si pe sefii de servicii, si in niciun caz nu l-as fi adus inapoi. Pentru ca operatiunea a avut un puternic gir politic aranjat la cel mai inalt nivel", a afirmat fostul presedinte.

Basescu avertizeaza ca tot mai multi romani vor fi rapiti de teroristi: Ponta si Iohannis treziti-va!

In plus, fostul sef al statului a precizat ca si el a fost framantat, pana la finalul mandatului, de felul in care a fugit din tara Omar Hayssam.

"A fost o intrebare constanta pe care am pus-o serviciilor secrete: 'Ok, fratilor, (...) de la Constanta pana in Siria, dar cum a ajuns la Constanta?

(...) Cum Dumnezeu dintr-o data nu l-a mai supravegheat nimeni? Cum de n-a mai functionat nimic dintr-o data?", a mai spus fostul presedinte.

Ohanesian cere ca oameni din justitie si presedintie sa fie anchetati pentru favorizarea teroristilor

Nu in ultimul rand, acesta a mai facut cateva comentarii si referitoare la cazul Elenei Udrea, aflata in arest preventiv: "Procurorii cred ca Udrea poate spune ceva despre mine, va sta acolo pana ei se conving ca nu va spune nimic despre mine Elena Udrea sau ca nu stie nimic".

"Sunt multi oameni chemati la DNA si intrebati: 'Dar ceva despre Basescu stii'? Am informatii in acest sens. Oameni care au facut astfel de declaratii in fata judecatorului, in instanta. Ca oamenii sunt intrebati de unii procurori daca stiu ceva de Basescu", mai declarat fostul sef al statului.

F.N.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Traian Basescu Omar Hayssam, #Basescu fuga Hayssam, #Basescu aducere Hayssam tara , #presedinte