Basescu, unui reporter Antena 3: La Cotroceni aveti rezervat un scaun la fel de elegant ca toti colegii

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 21:10
7975 citiri
Basescu, unui reporter Antena 3: La Cotroceni aveti rezervat un scaun la fel de elegant ca toti colegii
Foto: Presidency.ro

Presedintele Traian Basescu a avut un schimb de replici cu un reporter Antena 3, vineri, la sesiunea de intrebari ce a urmat declaratiei de presa de la Palatul Cotroceni, spunandu-i ca va avea mereu "rezervat un scaun la fel de elegant ca toti colegii" sai.

Discutia cu jurnalista Antena 3 a inceput cu intrebarea acesteia daca presedintele a stiut ca firma Berfige, de unde fiica sa cea mare, Ioana Basescu, a cumparat terenul in comuna Nana, este o firma fantoma.

"Va marturisesc ca acum aflu prima data, dar va asigur ca Ioana a fost un cumparator de buna-credinta", a raspuns Traian Basescu.

Basescu, temele de campanie pentru partide: Sa aiba grija la lege, inchisoare de la 1 la 5 ani

Ulterior, reporterul Antena 3 a precizat: "Ati mai spus in alte iesiri de-ale dvs ca ati facut acolo studii, ca ati vrut sa vedeti pamantul, oamenii".

"Am o mare rugaminte, nu imi puneti in gura ce nu am spus. (...) Asta spun salariatii turnatorului Voiculescu, dar eu nu am spus niciodata ca acolo au fost retrocedari ilegale. Turnatorul Voiculescu isi face treaba, salariatii lui recita seara...", a spus presedintele.

"Nu, noi suntem de la Antena 3, nu trebuie sa ne jigniti, acum, dupa Paste", a replica jurnalista. "Dar nu va jignesc. Nu sunteti salariati? Pai si atunci, unde este problema? Nu lucrati in trustul unui turnator?", a continuat Traian Basescu.

"Eu lucrez la Antena 3, televiziunea cu cea mai mare audienta. Acolo lucrez", a afirmat jurnalista, precizand ca "este o mandrie, chiar".

"Da, dar este patronata de un turnator al Securitatii?", a mai spus presedintele. Intrebat daca i se mai poate adresa o intrebare legata de campania pentru alegerile europarlamentare, care a reprezentat tema declaratiei de vineri a sefului statului, acesta a replicat: "Nu. Pai v-ati epuizat. V-ati facut misiunea, v-ati epuizat... dreptul".

"Iar ne jigniti si nu este cazul. Va multumesc si eu, dar as vrea sa vin la Cotroceni, domnule presedinte, fara sa mai am aceasta apasare ca dumneavoastra o sa incercati sa stergeti cu noi pe jos", i-a spus jurnalista.

"Da. Doamna, va rog sa ma credeti ca aveti rezervat un scaun la fel de elegant ca toti colegii dumneavoastra si, daca v-ati incadra in regulile de la Cotroceni si nu ati veni cu temele turnatorului Voiculescu aici, nu...", a mai afirmat Traian Basescu, care a spus despre Antena 3 ca "este de actualitate programul de denigrare".

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, vineri dupa-amiaza, de la Palatul Cotroceni, in care a enuntat mai multe teme despre care considera ca ar trebui dezbatute de catre candidatii la alegerile europarlamentare, pentru care a inceput deja campania electorala.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: : ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Traian Basescu Antena 3, #Basescu reporter Antena 3, #Basescu teren Nana , #presedinte