Becali, cel mai mediatizat politician

Joi, 24 Aprilie 2008, ora 12:00
1680 citiri
Becali, cel mai mediatizat politician

Potrivit raportului de monitorizare intocmit de CNA, George Becali este politicianul cu cele mai multe prezente in emisiunile de stiri de la TV, iar presedintele Romaniei, Traian Basescu, este cel mai mediatizat politician dupa timpul alocat, informeaza NewsIn.

Raportul a fost intocmit pentru perioada 1 - 31 martie 2008.

In clasamentul prezentelor in emisiunile de stiri, dupa George Becali, pe pozitia secunda se situeaza George Copos (PC), cu 94 de prezente, iar pe pozitia a treia s-a clasat primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu (PNL), cu 90 de prezente. Potrivit raportului CNA, pe locul al patrulea s-a situat presedintele Basescu, cu 89 de prezente, iar pe locul cinci presedintele PSD, Mircea Geoana, cu 71 de prezente in emisiunile de stiri.

Monitorizarea intocmita dupa criteriul timpului, in urma presedintelui Traian Basescu (4.270 secunde), pe locul al doilea se afla premierul Calin Popescu Tariceanu (PNL, 1.925 secunde), pe locul al treilea s-a situat George Becali (PNG, 1.653 secunde), pe pozitia a patra este George Copos (PC, 1.539 secunde), iar pe locul cinci s-a clasat Mircea Geoana (PSD, 1.299 secunde).

Raportul intocmit de CNA referitor la prezenta oamenilor politici in emisiunile de dezbatere difuzate de posturile TV ii plaseaza pe prima pozitie, cu 20 de prezente, pe Cristian Diaconescu (PSD) si pe Cozmnin Gusa (PIN). In continuarea clasamentului, pe locul al doilea, cu 17 prezente, se situeaza Antonel Tanase (PNL), pe locul al patrulea, cu cate 16 prezente, s-au clasat Aurelian Pavelescu (PNT-CD), Codrin Stefanescu (PC) si Madalin Voicu (PSD). Pe locul cinci, cu 14 prezente in emisiunile de dezbatere, se situeaza Marian Vanghelie (PSD).

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) este autoritatea publica autonoma, aflata sub control parlamentar, care reglementeaza activitatea radiodifuzorilor. CNA elibereaza licente audiovizuale, autorizatii de retransmisie si decizii de autorizare audiovizuala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Internaționalul român pe care se bat Fiorentina și Borussia Dortmund. Giovani Becali a fost la negocieri
Unul dintre cei mai în formă jucători români la ora actuală este dorit de două cluburi cu renume. Borussia Dortmund este interesată de transferul lui, dar momentan impresarul Giovani Becali...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Basescu, #Becali, #politician, #mediatizare , #presedinte