Editorial: Cadoul lui Basescu

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 12:19
5645 citiri
Editorial: Cadoul lui Basescu

Exista un motiv pentru care pedelistii ar fi trebuit sa se incoloneze in autocare si sa porneasca alaturi de liberali si socialisti spre Bucuresti, pentru a cere demisia lui Traian Basescu: din dorinta de a arata patriei sale cine este cel mai destept, mai puternic, are cele mai bune informatii, presedintele i-a sacrificat.

Fara sa anticipeze ce consecinte va avea umilirea lui Raed Arafat, de buna seama, dar nu mai conteaza, nu? N-a fost cu intentie, e din culpa, deci poate lua cu suspendare.

Asa ca in situatia in care coordonatele situatiei nu se schimba, domnii Victor Ponta si Crin Antonescu pot inchiria linistiti o pajiste undeva prin sudul Frantei, cu nitica vita-de-vie, isi pot trage un sevalet inainte, ca sa umple culegatoarele de pastel in pauzele dintre calatoriile cu trenurile satesti pana in porturi, unde vederea unor nave le va aminti cui trebuie sa-i multumeasca pentru pleasca. Uite, Crin, vapoarele, de ce plang chitarele?

Caci daca in numele victoriei totul este permis (scoala de la Cotroceni), si singura cale de a se salva PDL de la disparitia totala este delimitarea de presedinte, dar cu arme si bagaje, nu din varful buzelor, poate le trec unora prin minte si asemenea scenarii. Ar fi prea mult sa aiba seful statului atata inima incat sa demisioneze.

Nu sunt convins ca ar trebui sa o faca, pentru ca nu-i incarc in spate toate relele de pe lume, ca altii. Zaresc, inca, dincolo de strigatele justificate, nu politice, legile reformatoare. Dar m-as bucura sa-i vad umiliti pe unii fruntasi ai principalului partid de guvernamant, care acum o luna plescaiau constatand ca USL a cazut sub 50 de procente, si se vedeau, cu o aroganta de comerciant de sapun care si-a cumparat titlu de conte, din nou in fruntea tarii. Sa nu mai aiba obrazul sa iasa pe strada, sa se ascunda in scorburi, sa-i abandoneze toti cei pentru care faceau trafic de influenta.

Cineva trebuie sa-i aduca pe acesti pedelisti unsurosi si impertinenti cu picioarele pe pamant, si daca strada are aceasta functiune, fie!

Numai ca... of, Doamne, la ideea ca seful liberalilor va deveni presedinte, iar cel al socialistilor premier, imi vine sa-mi caut o scorbura, undeva, in alta tara.

Ce mai ramane? Exact! Alba ca Zapada! Dar nu pornita din zoaiele actualei clase politice, ci din cenusa acesteia. Un proiect national al succesului bazat pe munca, istetime, morala si competenta.

Mai este un pic. Suntem cu un picior acolo. Dar poate ca strada mai are nevoie de un impuls, care va scoate din case milioane de romani. Din fericire, solutia e tot la Traian Basescu. Domnule presedinte, un atac la adresa Nadiei Comaneci, ceva?

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Traian Basescu Opozitie, #Traian Basescu alegeri anticipate , #presedinte