Consultarile, la secret - De ce a fost presa tinuta la usa?

Miercuri, 14 Decembrie 2011, ora 16:01
4428 citiri
Consultarile, la secret - De ce a fost presa tinuta la usa?
Foto: B1TV

Intalnirea liderilor USL cu presedintele Traian Basescu organizata la Palatul Cotroceni pe tema Acordului de guvernanta fiscala s-a desfasurat in absenta presei la cererea sefului statului, au declarat la iesire liderii Opozitiei.

Spre deosebire de intalnirile anterioare similare, cea de miercuri a inregistrat o premiera: jurnalistii nu au avut acces deloc in interiorul cladirii pe parcursul intalnirii Opozitiei cu seful statului.

Mai mult, ei nu au aflat de prezenta lui Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin la Cotroceni decat dupa inceperea consultarilor cu Traian Basescu.

La finalul discutiilor, Crin Antonescu a explicat: "Noi am vrut, nu avem niciun fel de retinere. A fost decizia gazdelor, nu o comentez, ca presa sa nu ia nici macar cadre".

Consultari la Cotroceni fara presa si cu un Basescu "mai grosolan si obosit" - LIVE

De asemenea, Victor Ponta i-a linistit pe jurnalisti spunandu-le ca dupa ce Crin Antonescu va ajunge presedinte al Romaniei astfel de intamplari nu se vor mai produce. "Ii cer public domnului Antonescu, cand va fi presedinte, sa nu va mai tina pe la usi, e o chestie de bun simt", a declarat liderul PSD.

In plus, el a afirmat ca presedintele a fost in timpul discutiilor "mai grosolan decat de obicei, obosit, plictisit, fara chef".

"Am avut un schimb de replici destul de neplacut, de aceea nu a vrut sa fiti dumneavoastra de fata", a sustinut Victor Ponta.

Explicatia oficiala a fost data in vileag de liderul PC Daniel Constantin. El a dezvaluit ca liderii USL au fost invitati sa intre pe o alta usa decat cea obisnuita, sub pretextul ca se organizeaza un concert. "Nu stiu ce concert, nu stiu daca il sustine dansul", a spus ironic Daniel Constantin.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#consultari Cotroceni presa, #Basescu presa Cotroceni, #consultari Cotroceni Acord guvernanta , #presedinte
Comentarii
Poza tzaranul ion
tzaranul ion
rank 5
cocert? de coarde? vine udrea,roberta si restul formatiei
C
Cronos
rank 3
Crin a vrut sa fie presa ca sa-i spuna si lui cineva la sfirsit