Editorial: Basescu a scos flacara mov la zapada

Joi, 17 Decembrie 2009, ora 08:07
6189 citiri
Editorial: Basescu a scos flacara mov la zapada

Viorel Hrebenciuc a avut dreptate. Flacara violeta l-a facut pe Traian Basescu presedinte. Marele preot al PSD a vazut in puloverele, cravatele si camesile activului de baza din PD-L "o filiatie de cu totul alta natura".

Stiu cunoscatorii care-i faza, n-a extins subiectul, important e ca a fost joi, ziua dezbaterii musculare, cand... habar n-am ce-i in stele, dar hai sa vedem.

Aflu de pe site-ul Maricicai: violetul este "culoarea legata de paranormal, dar si de suferinta, are un efect stimulator, nelinistitor si descurajator, dand senzatia de gravitate".

In mod normal, te rogi la Dumnezeu sa mai inchida ochii, ca eroarea e caracteristica naturii umane, sa te invarta cumva. Paranormalul, carevasazica, e in afara a ceea ce definim conventional, deci iti pui intrebarea: ce-au voit acel violet sa faca din cele sapte chakre individuale ori 20 de sustinatori in ziua dezbaterii?

Laurii voiau sa-i smulga din mentalul colectiv al lui Mircea Geoana. Cum anume? Uneori, raspunsul la marile intrebari ale existentei il afli in viitor. In cazul nostru, pe data de 16 decembrie, cand Romania s-a impotmolit in zapada. Pai daca ningea voiniceste inainte de alegeri, mai castiga Traian Basescu?

Ei bine, asta gangureau flacaii in sanscrita in ziua dezbaterii, si Monica Macovei, de-au crezut analistii mogulilor ca injura de diverse animale: sa se uneasca toti kundalinii pedelisti (hieron osteon, in greceste, stie domnu Viorel) sa amane zapada cateva zile, ca-i ia mama naibii daca se asterne sa ninga pe 5 decembrie.

Acuma, gluma e gluma, ca asta ne caracterizeaza, cand e nasolia mai neagra si mai abrupta ne rezemam mintea in toiag si mustacim, dar am si eu o intrebare: baietii astia sunt idioti?

Am inteles, Radu Berceanu s-a suparat pe gumele de vara ale natiunii aflate cu capu-ntre urechi si a amenintat-o ca, daca ramane in nameti din vina ei, acolo crapa, nu misca banul public s-o tracteze pana la gura sobei, sa se usuce. Nu si-a schimbat viziunea decat dupa zece ore, deoarece la emisiuni sunau femei insarcinate si intrebau cum e mai bine sa scoata fatul, ca sa nu inghete in masina ramasa fara benzina: de cap sau de picioare?

Alti destepti de prin primariile Bucurestiului i-au tinut ministrului isonul si au slobozit toti sfintii peste milionul de soferi cruciti in trafic, apoi au blestemat buletinul meteo, ca de ce nu s-au uitat la el, si in fine au strigat in fata camerelor de filmare, ca sa vada ailalti, care au gume de iarna si totusi n-au iesit pe strazi, cat de tare muncesc.

Nu si-au scris o penalizare pentru ca n-au scos noaptea utilajele cu nisip in drum. In Romania niciodata nu-i de vina autoritatea, ci vitele care nu gandesc.

... Si revin la Traian Basescu. Are domnul presedinte un noroc...

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Basescu violet, #Hrebenciuc violet, #zapada alegeri prezidentiale , #presedinte