Episodul Chicago, povestit de tatal pustiului care s-a fotografiat cu Basescu

Luni, 21 Mai 2012, ora 21:34
9267 citiri
Episodul Chicago, povestit de tatal pustiului care s-a fotografiat cu Basescu

Uimit de amploarea scandalului generat in Romania de fotografia facuta de fiul sau cu presedintele Basescu, Florin Liga a povestit, luni seara, contextul in care s-a petrecut toata tarasenia.

Barbatul a dorit sa intervina telefonic la un post de televiziune, B1TV, pentru a lamuri lucrurile. El a precizat ca este plecat in Statele Unite din 1994 si ca este apolitic, fiind unul dintre cei peste 300 de romani care au participat la intalnirea de la Chicago cu presedintele Romaniei.

Basescu a facut poze cu romanii din diaspora in timpul discursului lui Marga (Video)

Antonescu, atac la Basescu: Romanii nu pot fi reprezentati in acest mod marlanesc

Florin Liga a tinut sa puncteze ca momentele formale ale intalnirii se incheiasera si se ajunsese la final, la sectiunea dedicata intrebarilor adresate de cei prezenti.

Seful statului a primit o intrebare: "Ce se intampla cu declaratia domnului ministru Marga, si-a schimbat Romania orientarea?". Presedintele a raspuns, dupa care domnul Marga a spus "Pot sa spun si eu ceva?".

"Intrebarea fusese adresata presedintelui, dar dansul a spus: 'Poftiti!'. Domnul Marga a venit la pupitru si a dat un raspuns formal. Domnul Basescu s-a dat un metru in partea dreapta", a povestit Florin Liga.

El a precizat ca era la intalnire impreuna cu cei doi copii ai sai, care erau foarte obositi. La un moment dat cel mai mic dintre ei aproape s-a asezat in genunchi, de oboseala.

"Presedintele se uita la el, a observat ca avea o figura...Nu stia ce s-a intamplat si i-a facut semn sa se scoale", a mai relatat tatal baiatului, spunand ca el a fost cel care i-a sugerat copilului sau sa se duca langa presedinte, ca sa se mai invioreze, moment in care toate camerele si aparatele fotografilor s-au indreptat in acea directie.

"Dupa ce s-a creat contextul, fratele lui a zis 'Vreau si eu!'. Dar in momentul ala, cand s-au facut pozele, intalnirea era terminata. Era o relatie libera intre presedinte si ceilalti, informala. A fost o mana intinsa a presedintelui cand a vazut un copil ce s-a lasat jos fiind foarte obosit. A fost prietenos cu un copil", a tinut sa sublinieze Florin Liga.

Mai mult, acesta a spus ca, dupa ce au citit pe Internet cata valva au facut in Romania, copiii l-au intrebat "Tata, am facut ceva rau?".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Basescu Chicago Marga, #Basescu fotografie copil Chicago, #Basescu poze Chicago romani , #presedinte