Nastase se teme de "raspandacii" lui Basescu

Sambata, 23 August 2008, ora 19:41
2860 citiri
Nastase se teme de "raspandacii" lui Basescu

Adrian Nastase il ataca iar pe presedintele Traian Basescu pe blog. Intr-o postare numita "Raspandacii lui Basescu", el vorbeste despre zvonurile raspandite in timpul campaniei electorale din 2004 de catre acolitii actualului sef de stat.

Atunci au aparut, dupa parerea sa, "tot felul de persoane, de obicei in varsta, care stateau la cate o coada, sau la o carciuma si aveau ca tema sa lanseze zvonuri".

"Incredibil. Ati auzit ca Nastase si-a "tras" o linie de taxi la Otopeni?" "Ati auzit ca sotia lui e patroana la SensiBlue?" "Da de palatul din Delta ati auzit?" "Da' de miile de hectare din Arad?" "Si de comisioanele de la Bechtel?" Si de cele pentru vanzarea vagoanelor de copii pentru adoptii?" "Dar nu ati auzit de proprietatile lui din Roma, de cele din Sardinia?" "Dar de conturi de un miliard de dolari in Marea Chinei ati auzit?", sunt doar cateva exemple date de liderul PSD.

El nu ezita sa afirme si ca lipsa probelor l-a scos intotdeauna basma curata, caci Traian Basescu "avea informatii, dar nu avea probe, dupa cum chiar el declara".

"Probele astea incep, oricum, sa semene cu armele de distrugere in masa din Irak", mai comenteaza bloggerul Nastase.

Totodata, presedintele Consiliului National al PSD este de parere ca dezinformarea imcepe sa functioneze din nou si da chiar si un exemplu.

"Iata, intr-un tren plin cu tineri care se intorceau de la mare, unul tipa, ca sa fie auzit de toata lumea : "Ba, Nastase asta nu se mai satura. Si-a tras jumatate din Costinesti" Misto, nu?". Cazul ar putea fi adevarat, dar a mers oare vreodata Nastase cu trenul ca sa fi auzit asta?

Si pentru ca privatizarea fabricii de antibiotice de la Iasi, blocata pe vremea cand era prim ministru, creeaza noi controverse si acuze la adresa sa, Nastase crede ca "au reaparut raspandacii lui Basescu, ca doar e campanie electorala".

Fostul premier incita internautii sa-i comunice orice zvon despre el pe care l-ar putea auzi.

"Va rog, dragi interlocutori, cand auziti astfel de zvonuri in tara, denuntati-le pe blog. Sa le omoram impreuna", conchide Nastase.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Adrian Nastase, #blog, #Traian Basescu, #raspandaci , #presedinte