Nastase: Traiti prost din cauza lui Traian Basescu

Joi, 26 Februarie 2009, ora 09:56
2166 citiri
Nastase: Traiti prost din cauza lui Traian Basescu

Adrian Nastase s-a lansat din nou intr-un atac la presedintele Traian Basescu miercuri, sustinand ca romanii traiesc prost din cauza lui.

Nastase este prezent la DNA la judecarea primului termen al dosarului "Trofeul Calitatii", in care este implicat.

El acuza ca procesul in care este acuzat de spalare de bani si primire de foloase necuvenite este o "marsavie" politica ce ar trebui sa dureze noua pana la zece ani, din cauza numarului mare de martori ce trebuie audiati.

"Pentru acuzatii referitoare la afise, brichete si pixuri am fost trimis in instanta si au mentionat 972 de martori. Pentru comparatie, in procesul de la Nurnberg au fost audiati 270 de martori, ca sa vedeti marsavia acestui proces care ar trebui sa dureze noua pana la zece ani", a declarat social-democratul.

Nastase a declarat ca procesul este "o incercare de eludare a Parlamentului" si ca justitia lucreaza dupa scenariul DNA.

Pentru ca "dar din dar se face Raiul, Nastase a precizat ca va aduce pentru jurnalisti, de fiecare data cand va fi prezent la DNA, documente care sa arate faptul ca Traian Basescu este corupt.

"Acest document pe care l-am primit este de fapt materialul trimis de catre cel care a fost inaintea lui Daniel Morar la DNA, domnul Amariei. Este un document in care se aduc acuzatii grave de coruptie lui Traian Basescu, semnat de Amariei care probabil a avut crampe la mana pentru ca nu a mai semnat trimiterea si in instanta", a declarat Basescu.

Nastase a adaugat ca Daniel Morar, "avand si el crampe la mana", nu a mai trimis materialul la instanta pe motiv ca nu este semnat de seful CNA ci de adjunctul DNA. In document ar fi vorba despre 300 de milioane de dolari, pagube aduse statului roman.

Cat despre dosarul in care este acuzat de spalare de bani, Nastase a reiterat ca "sunt niste minciuni ordinare" menite sa il discrediteze in perioada de campanie electorala.

"Sunt convins ca DNA lucreaza politic. Sunt trimis aici ca sa nu va arat ca traiti prost din cauza lui Traian Basescu dupa patru ani de guvernare, in loc sa discutam despre asta eu trebuie sa vin la DNA", a precizat Adrian Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Adrian Nastase, #traiti prost, #Basescu , #presedinte