Ziare.com

Revista 22: Neoliberalismul este continuarea bolsevismului cu alte mijloace

de
Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 17:52

   

Revista 22: Neoliberalismul este continuarea bolsevismului cu alte mijloace
Sansele ca o ameliorare sa se produca din launtrul sistemului sunt aproape de zero. Din ce in ce mai mult devine aparent ca partidele politice in ansamblul lor nu sunt decat grupari de interese pentru care notiunea de bine public este pura demagogie.

Poate ca nicio lege din cele pe care guvernarea Basescu-Boc le-a propus - retragand-o in ultimul moment sub o presiune fara precedent din toate directiile - nu a aparut mai socanta decat cea privind noua organizare sanitara a tarii. Proiectul trada psihologia cinica la extrem a noii noi clase care conduce tara de la revolutie incoace, scrie Revista 22.

Daca domnul Basescu a mai putut produce iluzii pozand in campionul luptei anticoruptie, recentele si sistematicele luari de pozitie ale domniei sale au aratat fara putinta de indoiala ce au devenit intentiile sale si pe cine reprezinta acum.

Dupa ce a optat pentru sustinerea proiectului Rosia Montana, dupa ce a devenit peste noapte un critic declarat al DNA, institutie care mai reusea sa zguduie cate una dintre structurile corupte, proiectul Legii sanitare ar fi urmat sa incredinteze, in tara hotiei incontrolabile, banii stransi de la cetateni unor companii particulare opace.

Citeste mai mult despre Neoliberalismul este continuarea bolsevismului cu alte mijloace pe Revista 22.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1034 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

n-am inteles: care sint intentiile lui si pe cine reprezinta?

"...au aratat fara putinta de indoiala ce au devenit intentiile sale si pe cine reprezinta acum."

un rezumat lasat in coada de peste

 

Regimul băsescu,

Nu are 2 ani la rand,incepand cu 2009,in care să il
poti denumi!Incepand cu 2010,Băse sti Udrea l-au denuntat:
s-a rerminat cu statul SOCIAL!
Adică ,au toate parghiile,le curg si banii in traistă,se folosesc de UGuri,dau legi pe responsabilitatea unor antiromani si CETĂŢENII acestei tări,in fapt pentru ei,un "batalion disciplinar",trebuie să anghită ce inghită ce văd că e in Corera de Nord!Da,
prefer să ajung să-i plang pe acesti tipi,de să sară cămasa pe mine,dar să scăpăm de asa exemplare,cu un CV de ars cu stăpan cu tot!
Acum,văd că Antena 3 nu are ziaristi profesionisti!De ce acum?Pentru că rar luam postul ăsta ca mijloc de informare!

 

liberale,inca n-ai inteles ce statul social ?

atunci boceste-l in continuare,nu te opri :)
esti tu liberal,cum sint eu popa :)))
statul social=statul care ia din banii celor care muncesc cinstit si isi platesc impozitele si taxele pentru a sustine toate putorile,betivii,bagabontii,falsi handicapati,intr-un cuvint toata pegra care paraziteaza societatea. de ce o face ? pentru voturi,dar,mai ales,pentru ca aia care conduc sa-si asigure linistea :)
daca vrei,este ca o taxa de protectie platita lumpenilor pentru a sta cuminti. nu cred ca pdl ar fi un partid de mari reformatori(nu exista in toata lumea asa ceva),dar,din lipsa de bani,guvernul a mai taiat din tainul pomanagiilor,si,impinsi de foame,nu s-au repezit sa munceasca,ci sa hauleasca in piata.
daca pnl pune botul la infectia asta,adio si un praz verde tovule,asta inseamna ca vreti sa faceti concurenta neloiala pretinilor(am scris in uslineste) vostri,veselii socialisti psihopati ai cokilotului :)
acum,fie vorba intre noi,oricit nu ti-ar placea boc,nu ti se face greata sa ti-l imaginezi pe ponta pm ?
cind am intrat in pnl(ianuarie 1990) citisem niste chestii despre doctrina liberala,despre statul minimal,acum constat ca am fost mintit,a ajuns basescu,fost comunist, sa faca reforme ultraliberale iar pnl,speranta noastra in 1990 a ajuns sa stea pe tusa(in mod delibrat) si sa huiduie impreuna cu socialistii :)))
desigur,sub comanda unuia dintre onorabilii si respectatii nostri concetateni,stimabilul dan voiculescu...
nu tine gargara ca luptati impotriva lui basescu,ca rid si curcile. asa cum e el,a incercat ceea ce nimeni nu a vrut sa faca in 2 decenii,sa schimbe modul de functionare al statului,sa reduca parlamentul la dimensiuni normale,a introdus votul nominal pe care voi,impreuna cu socialistii,l-ati deturnat incalificabil.
desigur ca ati fugit de guvernare in 2008,nu atit din cauza lui basescu,ci,mai ales,din cauza dezastrului pe care l-ati lasat in finante in urma unei guvernari indecent de risipitoare cu banul public,stiati ca nu veti mai prinde asemenea pleasca. v-ati aciuat linga psd si fantomaticul pc pentru ca seful crin,imbatat de iluzia unei puteri iluzorii,s-a vindut pe citeva ore de emisie la antene,nu numai el ci intregul pnl...
curios ca membrii mai tineri ai pnl au acceptat golania asta,doar cei mai batrini au luat atitudine,insa fara efect.
voi vreti sa faceti un stat liberal impreuna cu fiinta aia ciudata,ponta v ???
veniti-va in fire,treziti-va :)
locul pnl nu-i linga hienele socialiste care ne fugareau pe strazi si ne spargeau sediile in anii '90,noi trebuia sa sustinem reformele initiate de basescu,sa profitam ca partidul de la putere actioneaza dupa doctrina noastra,ce era greu de inteles ?
dar nu-i nimic,o sa va ofere psd si voiculescu sansa asta,cu virf si indesat :)))

Noroc cu zavera

ca mai aflam ca mai exista firuica asta...

 

Art.2 din Constitutie,

Va reamintim D-le presedinte, stimati guvernanti si vremelnici conducatori, ca potrivit art.2 din Consitutie : "Nciun grup si nicio persoana nu poate exercita suveranitatea in nume propriu".

 

ah,ah

draga mea pora cea cu gura stramba si cu limba cravata.........lauda-ti stapanul chior ca nu mai ai mult timp si apoi.......hi,hi,hi

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor