Surupaceanu, despre procesul cu Basescu: Imi mentin toate afirmatiile

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 15:14
1664 citiri
Surupaceanu, despre procesul cu Basescu: Imi mentin toate afirmatiile
Foto:e-stireazilei.ro

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a declarat, dupa primul termen al procesului in care presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pentru ca l-a acuzat de "sustinerea consumului de droguri usoare", ca isi mentine toate afirmatiile facute atunci.

"Imi mentin toate afirmatiile facute la un moment dat(...) Acum nu stiu daca mai incurajeaza, a dat putin inapoi dupa ce acest proces a inceput. Propunerile comisiei prezidentiale nu s-au mai pus in practica, datorita dumneavoastra, care ati facut scandal", a spus Surupaceanu.

El a mai vorbit si de faptul ca Traian Basescu ar fi raspuns "nesincer" la una dintre intrebarile pe care i le-a adresat in timpul procesului.

"A fost o intrebare la care presedintele a raspuns nesincer - intrebarea a venit din partea mea - daca cunoaste ca exista propunerea de introducere de automate pentru consum de droguri, a spus ca nu cunoaste asa ceva".

"Era o propunere sa se introduca automate pentru consumatorii de droguri pentru a-si asigura dozele zilnice", a adaugat acesta.

Traian Basescu s-a prezentat, miercuri, la Judecatoria Sectorului 5 pentru a fi audiat in procesul pe care il are cu deputatul PSD Mugurel Surupaceanu.

Basescu, la proces: Cuvantul rostit de politicieni e lipsit de responsabilitate

Mugurel Surupaceanu a fost dat in judecata de Traian Basescu dupa ce, anul trecut, a declarat ca Presedintia favorizeaza si sustine consumul de droguri usoare.

Prezent la Judecatoria Sectorului 5, seful statului a explicat de ce suma ceruta pesedistului este una simbolica.

"Ma intereseaza mai intai prestigiul institutiei si al meu, apoi banii", a declarat Traian Basescu, subliniind ca politicienii ar trebui sa plateasca pentru afirmatiile facute iresponsabil.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Surupaceanu proces Basescu, #Surupaceanu afirmatii Basescu, #Surupaceanu Basescu droguri , #presedinte
Comentarii
Poza maxi
maxi
rank 5
CE MAI, IAR O INTOARCE BASESCU? EL SI TOATA FAMILIA DE DROGATZI SUSTZINEAU CA..
C
Cronos
rank 3
nu reiese clar surupaceanu il acuza pe basescu sau pe presedintele Romaniei??