Basescu si-a decorat medicul si alti 200 de angajati de la Cotroceni

Joi, 10 Iunie 2010, ora 10:41
4428 citiri
Basescu si-a decorat medicul si alti 200 de angajati de la Cotroceni

Traian Basescu incearca sa demonstreze ca este o persoana recunoscatoare celor care il secondeaza pas cu pas in munca de presedinte, asa ca si-a decorat fotograful si cameramanul oficiali, si-a avansat in grad aghiotantul, pilotul de elicopter si consilierul pe probleme secrete, iar pe purtatorul sau de cuvant l-a facut Cavaler al Ordinului Credincios.

Gestul presedintelui a fost facut pe data de 14 decembrie anul trecut, cand a semnat un decret prezidential colectiv prin care isi decora aproape 200 dintre "supusi", potrivit Puterea.

Presedintele nu a uitat nici de medicul sau de familie, Astrid Cristina Sburlan. Informatia ca acesta este medicul de familie al presedintelui Basescu nu figureaza insa in nici un document public. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, sustine ca "doamna Sburlan este medicul de familie al presedintelui". Mai mult, Valeriu Turcan confirma ca doctorul Sburlan il insoteste pe Traian Basescu in deplasarile din strainatate, pentru a se asigura astfel indeaproape de starea de sanatate a sefului statului.

Doctorul Sburlan, medic primar de medicina de familie, nu figureaza pe lista de salariati a Administratiei Prezidentiale, dar apare insa in documentele oficiale ale Casei de Asigurari de Sanatate a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii cu un Cabinet de Medic Indepedent in cladirea din Bulevardul Dinicu Golescu nr. 38 Bucuresti. Acolo functioneaza Policlinica Ministerului Transporturilor.

In ultimii trei ani cel putin, presedintelui Romaniei a avut, si are si in 2010, contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Ministerului Transporturilor si Infrastructurii.

Nici Administratia Prezidentiala nu a oferit lamuriri, cu privire la motivele decorarii. In schimb, in decretul prezidential de decorare, care cuprinde aproape 200 de nume de salariati ai Administratiei Prezidentiale, se regaseste urmatoarea motivatie: "In semn de apreciere deosebita a activitatii eficiente si meritorii prin care au contribuit la indeplinirea cu succes si profesionalism a atributiilor care revin Administratiei Prezidentiale".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Basescu decorat, #medic Basescu, #medic presedinte , #presedinte